Tehnički kutak > Styling skutera

poklopac magneta polir

(1/9) > >>

vjeko86:
Evo dojadilo mi gledati onaj sivi poklopac vodene,već sam ja njega skinio (ni sam ne znam kako,al valjda ću znati to i

vratiti na mjesto poslje),bio sam pitao jednog čiku koji polira svaki dan procromove ograde,da li se to može ispolirati,(ima

veliku polirku,tak da bi kod njega odnio da mi ispolira ) al on kaže da je to jako loš lijev i da će poispadati sve rupice. ???

Jeli netko već polirao nešto slično,i da li će to biti ok,ni sam ne znam,a ne bi sad kad sam skinio da ne napravim ništa s tim.

evo ovo planiram ispolirati

a ovo baciti u crnu da ima kontrast

hac:
da se to fino ispolirat,ali prvo moraš vodobrusnim šmirgom po redu poravnat sve 200-400-800 bar i tek onda polirat,jer če rupice i svašta ostat ak samo ispoliraš,dobro ti je čovjek rekao

vjeko86:
znaći skidam šmirglom lak,boju i to od krupnog pa do sitnog šmirgla,u k...c opet ću se našmirglati ko konj  ;D

hoću li onda tako i ovaj manji poklopćić propelera što se vrti morati isto tako šmirglati,( slika 2 )

jel njega ću farbati sprejem,hoću li nanositi primer sprej

hvala!

igor.sb:

--- Citat: vjeko86 - 03 Ožujak, 2008, 19:24:14 ---Jeli netko već polirao nešto slično,i da li će to biti ok,ni sam ne znam,a ne bi sad kad sam skinio da ne napravim ništa s tim.

--- Kraj citata ---

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4915.30

vpucko:
samo nemoj ko undertail to napravit ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju