Tehnički kutak > Tuning skutera

tecnigas next-r

<< < (2/4) > >>

danc00:

--- Citat: Rox-Rab - 16 Rujan, 2011, 00:43:50 ---

nek ostavi serijsku mozda mu bude polako zaribavao zbog manjka goriva  :headbang:

--- Kraj citata ---

Ma kaj bi zaribaval, pa nije to pekmez...ne znam od kud vam to, j#bote staviš malo jači spuh i odma dizna, pa nemaš veće okretaje za 2T ili povečan ispuh na cilindru, a serijski karb je ionak naštelan na bogatiju smjesu, samo bu si ga zasral s većom diznom.

Skuteri zaribaju u 90% slučaja zbog drugih razloga a ne kad ostave serijsku diznu a stave auspuh malo jači od serijskog :icon_thumright:

Pa može on stavit mene BK, ali nema smisla, još će mu slabije ić sa prevelikom diznom!

P.S- ajd pa je i miki dobro rekel, u krajnjem slučaju nek poštela po boji, a tad se bude i sam uvjeril da se boja i nije mjenjala, možda bude samo smeđija sa spuhom koji lakše diše!

wonderkid:
next-r se vrti cc 500-1000rpm vise od serijskog,moze se stavit a i nemora,kako ko zeli

Santa_Kloz:

--- Citat: wonderkid - 16 Rujan, 2011, 11:01:07 ---next-r se vrti cc 500-1000rpm vise od serijskog,moze se stavit a i nemora,kako ko zeli

--- Kraj citata ---
neki dan mi se prvi puta u rukama našao onaj hvaljeni stage II auspuh i moram priznati da je taj auspuh jako dobar. treba mu čak i veća dizna od serijske. po snazi je tu negdje sa technigasom next-r, ima najveću snagu na nešto manje okretaja od technigasa, ali! kad počne razvrtavati taj auspuh ne gubi puno snage i može u jako velike okretaje dok technigas na visokim okretajima itekako gubi snagu ! Zaključak: Stage II je bolji od Technigasa next R  :o

Miki-speedy:

--- Citat: Santa_Kloz - 16 Rujan, 2011, 11:59:06 ---neki dan mi se prvi puta u rukama našao onaj hvaljeni stage II auspuh i moram priznati da je taj auspuh jako dobar. treba mu čak i veća dizna od serijske. po snazi je tu negdje sa technigasom next-r, ima najveću snagu na nešto manje okretaja od technigasa, ali! kad počne razvrtavati taj auspuh ne gubi puno snage i može u jako velike okretaje dok technigas na visokim okretajima itekako gubi snagu ! Zaključak: Stage II je bolji od Technigasa next R  :o

--- Kraj citata ---
Stage II mislis na onaj serijski mina spuh?
Ja sam ga imao davno na aerox max biaggi replici,ako je taj dobar je,samo reza je reza
A trek je jaci od tog spuha  :icon_thumright:

Stanevg:
Samo da se nadovezem da Danc00 nisi u pravu... ako se mece auspuh svakako treba obratit PAZNJU NA SVJECICU I SMJESU.... jel se upravo to meni dogodilo...
Metnuo sam Leo Vince ZX-R na serijalu nisam metnuo vecu diznu i pregrijao se... tako da se sada vozim na dizni dva broja veca od seriske... i sve je uredu...
Nemora to opet bit slucaj na njegovom skuteru al opet ponavljam SMJESU SVAKAKO TREBA KONTORLIRAT... !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju