Tehnički kutak > Tuning skutera

tecnigas next-r

<< < (3/4) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Stanevg - 16 Rujan, 2011, 19:31:40 ---Samo da se nadovezem da Danc00 nisi u pravu... ako se mece auspuh svakako treba obratit PAZNJU NA SVJECICU I SMJESU.... jel se upravo to meni dogodilo...
Metnuo sam Leo Vince ZX-R na serijalu nisam metnuo vecu diznu i pregrijao se... tako da se sada vozim na dizni dva broja veca od seriske... i sve je uredu...
Nemora to opet bit slucaj na njegovom skuteru al opet ponavljam SMJESU SVAKAKO TREBA KONTORLIRAT... !!!

--- Kraj citata ---
A zbog 2 broja ti je smjesa dosta bolja bila?  ::)
Ne radi se to tako,otkud znas da nije neko prije njega stavio diznu 100 i on vidi ovde treba veca i stavi 102,i tek tad napravi problem
Ljudi,nemojte radit po papiru i nemojte "mislit" nego budite sigurni  :icon_thumright:

Stanevg:
A sta sam ja reko !? da treba obratit pozornost kad se montira asupuh na svijecicu i smjesu i vidjet kakva je... naravno ako nije prvi vlasnik i ako nije siguran dali je netko sta sarafio prije njega po skuteru da prvo provjeri uopce kakva je dizna gore.... mozda u tom slucaju ako je vec dovoljno velika nece imat potrebe za metanjem dizne vece... a sto se mog skutera tice da sada je dizna dva broja veca i oki je... pokazat cu ti svijecicu pa ces vidjet kak se fino rastopila i klip kakvu je rupu imao,a nov skuter bio 1000km nisam napravio... naravno da nijedan skuter nije isti pa tako ni stelanje,pa cak i ako je skuter isti moze biti razlika...

Miki-speedy:

--- Citat: Stanevg - 17 Rujan, 2011, 08:29:45 ---A sta sam ja reko !? da treba obratit pozornost kad se montira asupuh na svijecicu i smjesu i vidjet kakva je... naravno ako nije prvi vlasnik i ako nije siguran dali je netko sta sarafio prije njega po skuteru da prvo provjeri uopce kakva je dizna gore.... mozda u tom slucaju ako je vec dovoljno velika nece imat potrebe za metanjem dizne vece... a sto se mog skutera tice da sada je dizna dva broja veca i oki je... pokazat cu ti svijecicu pa ces vidjet kak se fino rastopila i klip kakvu je rupu imao,a nov skuter bio 1000km nisam napravio... naravno da nijedan skuter nije isti pa tako ni stelanje,pa cak i ako je skuter isti moze biti razlika...

--- Kraj citata ---
Vidio sam na par kineza fabricki ngk br7hs,tako da ako je i kod tebe tako bilo nije ni cudo

MIKSETA:
Frend mi ima na kinezu fabricki NGK bp7hs nema dosad problema  :)
Ja kad sam stavio rezo nisam mijenjao diznu niti dirao iglu i hvala bogu posle 9 000km nemam problema
ali mislim da treba malo veca dizna za svaki slucaj i bolje hladjenje i dr faktore  :laughing7: :laughing7:

Miki-speedy:

--- Citat: MIKSETA - 17 Rujan, 2011, 21:32:12 ---Frend mi ima na kinezu fabricki NGK bp7hs nema dosad problema  :)
Ja kad sam stavio rezo nisam mijenjao diznu niti dirao iglu i hvala bogu posle 9 000km nemam problema
ali mislim da treba malo veca dizna za svaki slucaj i bolje hladjenje i dr faktore  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
bas sam neki dan turpijao tako jednog kineza,vidim 7ica na njemu,aj reko ja sam puko,nastavim skidat dalje kad imam sta vidit!
Klip nije srebrn nego narandzast!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju