Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a šta sa onih koji nebudu dali svoje adrese? tipa 3alfa3, steff i ekipa koja se boji da im nebi skutere lapili ako daju adresu jel može onda da se njima daju pozivnice na ulazu, ili neke online pa da sam isprintaju
oni koji falsificiraju iskaznicu, da li ce i oni moci doci na SH
i onda nije ni čudno kak se bannovi dijele.. pa pogle moderatore, nezna se ko je luđi
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
mi nismo vip gosti (igorina također) i mi ak oćemo pozovemo se sami..i bilo bu noro..igorina na sve 4 turira neno surfa na deski,gumi se proljeva po stazi i ukrašava glavonjin šator iznutra bilo bu noro
na sljedeći SH uzimam 2 šatora...jedan bu samo za gumya....pa nek ukrašava šator kolko oče!!! a ak mu se neko pridruži u šatoru....za posljedice ne odgovaram!!!
hahahha,neznam di buš to sve vozil...na prošlom si se natovaril ko magarac pod punim opterečenjem
oćemo ovako svi u šator god glavonje??? naravno bilo kakva vrsta pederluka zabranjena.
di je čok u toj priči?
gami pa jesi moro bit najgori od sve djece
glavonua je bil najgori..isparil je prije zalaska sunca,izmedju dnevnika i vremenske prognoze..on krmi a oko njegvog satora sve grmi