Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 150

<< < (34/39) > >>

2TDottore:
dobit ces sigurno nesto sa spustanjem vilice jer meni na runneru se dogadjala identicna stvar i spustio sam vilicu za prvo 0.5cm i bilo je malo bolje.onda stavis vezicu da vidis ko kud ti vilica propada na kocenjima ak jos ima dosta do mosta kao sto je bilo i meni spustis ju jos za 0.5cm i to bi ti trebalo bit ok.ja ju komotno jos mogu spustit za tolko al nema potrebe.probaj se igrat s tim pa ces vidjet.imas malo zajebancije al bar ne ulazes nikakvu lovu  ;D

mhr-team:

--- Citat: sikirica - 19 Travanj, 2012, 09:21:04 ---e da, kako se to radi spustanje vilice, ima neko na forumu crnog sra u potpisu sa full spustenom vilicom,
predobro izgleda  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

ovisi koja je vilica... recimo na vilicama tipa paioli, kaifa i sl. koje imaju rupu u mostu samo otpustiš šarafe i malo gumenim čekićem udariš po tubovima i spustiš je...
dok kod onih vilica kao na runneru i sl. vjerojatno moraš izvadit opruge i stavit manje ili ove odrazat...

Dox:
evo je , trenutno nije u voznom stanju jer stize novi 172 , stari je prodan jucer, stavljena je i oem bocna nogara, kurbla koja mi se i ne svida a dell je sexy crni sa metalnim pipcem za gorivo :)

2TDottore:
mislim da je pametnije da ti prvi sljedeci ulog kad se slozi nazad sve bude u jace kocnice jer neznam kak ti mislis kvalitetno stat sa jurilicom  ;D

Drnda:
i sa seriskim svim nije bas lako  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju