Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 150

<< < (33/39) > >>

stjepko007:
u jbt.... ide predobro...kolika je  potrosnja sada? i koliko kosta sve to da ide tako? ;D

walkay:

--- Citat: stjepko007 - 18 Travanj, 2012, 21:02:37 ---u jbt.... ide predobro...kolika je  potrosnja sada? i koliko kosta sve to da ide tako? ;D

--- Kraj citata ---
Sića...!  :laughing7:

cona_rab:

--- Citat: walkay - 18 Travanj, 2012, 19:51:26 ---Sad mi nesto nije jasno, zasto imas na volanu crvene plastike, kad imas plavi SR...?

--- Kraj citata ---
i mene to zanima  :icon_scratch:

--- Citat: Dox - 18 Travanj, 2012, 01:29:21 ---evo mene ponovo s nekim updateom,kaj se masine tice sr-ka je dobila multivar i portan je ispuh na cilindru, malossijev kevlar je zamjenjen polinijevim i rezultat je top speed po satu 145km/h , ubrzanje je dobro nemre se krenuti s punim gasom a da se ne diže makar sam skroz na volanu  :)

nekaj cudno se moze zamjetiti na videu  ;D

--- Kraj citata ---

jeli ta plastika crvena to čudno  :icon_biggrin:

--- Citat: stjepko007 - 18 Travanj, 2012, 21:02:37 ---u jbt.... ide predobro...kolika je  potrosnja sada? i koliko kosta sve to da ide tako? ;D

--- Kraj citata ---
3-4 hrvatska minimalca  :icon_biggrin:

Dox:
crvenu plastiku ne budem komentiral budete vidli zasto je crvena kad metnem fotke skutera , i da to je to cudno  ;D

kolko kosta , pa zna se kolko dijelovi kostaju ispod videa pise setup , moze skuter i bolje s istim setupom nije ovo krajnost al tu sam stal za sad

btw neznam dal bi se kaj dobilo sa spustanjem vilice jer bas se naglo digne bez pustanja gasa bi bez probema kipnul na leda , ko pravi mustang  :icon_biggrin:

sikirica:
e da, kako se to radi spustanje vilice, ima neko na forumu crnog sra u potpisu sa full spustenom vilicom,
predobro izgleda  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju