Tehnički kutak > Tuning skutera

problem

<< < (8/9) > >>

speed:

--- Citat: neer - 04 Travanj, 2008, 19:11:27 ---evo upalio sam bestiju ..radi na leru do mile volje.
ali kad dam gas nema snage ni da okrene tocak dok je na nogarama ..iz auspuha ide gust bjeli dim.kad dam full gas on ga sam turira(ne pokrece se) i izbacuje gusti bjeli dim promijenio sam tri svjecice sve tri nove nije do njih.jel moze biti do vakum ventila skinio sam ga i stavio ventil neka pada slobodnim padom,poskidao sam karb sve je  uredu (mozda ne nastimana smjesa ali cudno mi je ako je losa smjesa zasto nece krenit)cilindar je ko nov o klipu da nepricam nov novcat jei samo me to hebe sad.malo mi mrak pada na oci ali bar sam ga upalio ajd ako netko ima prijedlog ajd molim vas ako netko zna ili je imao slican problem nek kaze saljem pivo postom..mogu postat i video  da cujete zvuk  :dontknow: umrijet cu

--- Kraj citata ---
ajd plati pivu odmah,to ti je simptom tkz nerada,kad skud duze vrijeme ne radi u upalis ga on radi na coku,cok se gasi i on pocinje sve polakse raditi i kad mu das gasa baca bijeli dim van,e ti sad moras ga posteno turirati da se spuh zagrije i ne baca vise bijeli dim,voila problem rijesen sjedni i vozi

vpucko:
ma ostavi ga da radi 10 min u leru i onda lagano gas i krenit ce ;)

neer:
ma bedira me i taj gusti dim i sve ali kad dam full gas on ga sam turira i ne pokrece se tocak .to mi se nikad nije dogodilo

vpucko:
ajd jbt slusaj sta ti se prica!

Mr J:
skini filter zraka, digni mu ler...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju