Tehnički kutak > Tuning skutera
problem
neer:
evo danas sam rijesavao motor necee biti vise ac vec sam ga prebacio u lc ..imam problem kad ga palim bez auspuha izbacuje plamen kroz ispuh nenormalno eh sad sta moze pruzrokovati to losa mjesavina benzina i ulja ili uglavnom radi se o mhr replici 70 ccm i karb 17,5 del spuh zx ..ajd molim vas ako netko zna u cemu je problem neka kaze molim vas ocajan sam :'( :'( :'( :'( :'(
Agil:
..kupimo neer-u dobru mješavinu benzina i ulja...!!! ;D
gozz:
Problem ti je ili u pre kasnom paljenju smjese pa dok još izgara portovi se otvaraju, ili je problem u "preotvorenim" portovima, što i rezonantni auspuh trebao regulirati.
neer:
stoj ina leru 10-ak sekundi i onda se ugasi jer ima to veze s mjesavinom ulja i benzina jer sam nesto drko po pumpi ulja..stavio sam auspuh i sad bar radi na leru btw. na cilindru su malo prosireni kanali a cilindar nije portiran umirem dodje mi da placem ajd pomozite
Mr J:
nemoj ga paliti bez auspuha jer cemo opet morati skupljati za klip :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:
Sada ozbiljno, smjesa djelomicno detonira i u grani... Kada stavis auspuh onda probaj i ako nesto ne bude u redu onda se javi... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju