Tehnički kutak > Tuning skutera
problem
Mr J:
--- Citat: greenlite - 03 Ožujak, 2008, 21:26:40 ---da... i daj mi reci ako si mogao motor razvrtiti na više okretaje kad si ga upalio ili ti je samo radio na minimumu
--- Kraj citata ---
moze ga on zavrtiti na nogarama ali kada sjedne na njega kada da gas zagusi se (tako je meni bilo kada mi je probila svjecica) i jako se tesko pali...
neer:
evo vratio sam ac cilindar i sve poskidao od lc-a i svejedno neradi kak treba svjecicu sam stavio staru sutra su pogledat oko struje provjerit sve ..kontam si da svjecica zahebava .vidjet cemo sutra
..::IVKULJA::..:
meni je jedanput pomjeso vodu i gorivo al je motor palio na zub,jedino sto u tom slucaju trokira,ako ti se gasi na leru to je zato sto imas previse goriva na leru,poigraj se sa saraficem za zrak,probaj smanjit zazor na svjecici(mada mislim da nije u tome problem)
neer:
eh da budem siguran kako se stavlja klip ...dal sam ga u pravom smjeru okrenio ...moram postavit pitanje
na koju stranu mora biti okrenuta strijelica na klip jel mora biti u smjeru ispuha ili u smjeru tocka..zato sto vise neznam koji mu je krc tom motoru blesavom :icon_scratch:
vpucko:
tamo di ti je izrez na klipu to ide na stranu usisa, a tamo di je puna stranica to ide na ispuh!
znaci strijelica prema ispuhu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju