Tehnički kutak > Tuning skutera

problem

<< < (3/9) > >>

gozz:

--- Citat: neer - 03 Ožujak, 2008, 16:57:48 ---evo problema:
1.baca plamen iz ispuha kada nema auspuha a i svejedno puca kad je auspuh na njemu
2.svjecica je sva mokra kad ju skinem
3.na leru radi 10-ak sekundi i nece dalje
4.treba mu pola godine da ga bar upalim palim ga na kurblu i dok ga palim puca iz auspuha

ulio sam malo ulja u benzin iako imam serijsku pumpu ulja
jel moze sta biti ako sam sirio kanale sve je lijepo odradjeno ispolirano

ajd pomagajte  :help: :help: :help: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---

Ajde mi reci jesi li mrdao po magnetu/statoru/namotajima... tipa skidao ih dolje, ovo, ono...???

neer:
magnet nisam  dirao evo sada prije pola sata sam opet malo bio u garazi i mucio se ali svjecica mi se cini kao da ne baca iskru dobro ..iscupat cu ja masinu sutra pa je rastavit i sve nanovo sloziti i karb nastelovat ujutro idem po novu svjecicu ...joooj ja cu poludit :angry9:

hac:
de kud češ zbog toga rastavljat mašinu, napiši šta si turpijao po cilindru točno.......koja dizna ti je gore,koji filter,koja svječka,jel nova.....

neer:
cilindar sam rijesio samo usisne kanale malo ih prosirio i polirao .nista pretjerano ...svjecica je denso bez rezistora..dizna 76 ak se nevaram...nece upali majku mu ..stalno puca iz auspuha ali bas stalno kad dva tri puta zakurblam onda pukne sad nece radit ni na leru ma dodje mi da sve razlupam.hehe

Mr J:
za pocetak promijeni svjecicu... zna se dogoditi da se kupi i nova svjecica pa da ne valja...  :icon_thumright:

ako ti ide bijeli dim onda ti voda ulazi u cilindar i izlazi kao para...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju