Općenito > Propisi
vizir na kacigi!!!!!
bullet:
Morao bi pogledati, znam da postoji nekakav "dokument" kojim je propisano kakve kacige se smiju, odnosno ne smiju nositi, pa predpostavljam da ima i za vizire
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 05 Ožujak, 2008, 00:01:55 ---imam ixs hx240 crnu sa crnim vizirom,kaciga ko kaciga pao 2,3 puta samo se ogrebala i osobno nebi dao za kacigu vise od 1000kn-sto se skutera tice
--- Kraj citata ---
Kacige koje sam ja imao prilike vidjeti u cjenovnom rangu do 1000kn su KATASTROFA
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: bullet - 05 Ožujak, 2008, 22:10:26 ---
Kacige koje sam ja imao prilike vidjeti u cjenovnom rangu do 1000kn su KATASTROFA
--- Kraj citata ---
sta si onda video :toothy3: :dontknow:
Gerbi:
AGV GP1 mi je spasila život kada sam sa 90 na sat pao i udario leđima i glavom u ogradu...pukla je i imao sam hematom na čelu zbog povrata sile...kaciga koju sam platio 90e...
Sada mi je ta za suvozača i uzeo sam novu Sharkicu...gle, iz iskustva vam kažem da se na njima ne isplati štedit jer se sve da pokrpat, samo kad glava ode :(
Kako stvari najčešće stoje, sukladno kvaliteti kacige ide i cijena vizira...na Sharkici se ovaj djelomično prilagođava tami odnosno svjetlu, dok se frendu na Suomici, sa serijskim viziriom, on potpuno prilagođava...
chofus1:
kad jednom kaciga padne tj udari u nesto..ona vise nije 100% sigurna...tj tak sam nesta cito cim kaciga ima neki udar da bi bilo bolje kupit novu...znam da se nema novaca za drugu..al tak sam cito negdje...
Gerbi:
Yep, to sam i ja čuo...meni je prije prometne pala jedno tri puta s volana i jednom s police pa vidiš...
Neznam, rastavio sam ju cijelu da ju očitim i neznam kolko to može utjecat na kalup plastike i malo tekstila s stiroporom...možda da kod skupljih i kvalitetnijih kaciga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju