Općenito > Propisi

vizir na kacigi!!!!!

<< < (9/14) > >>

..::IVKULJA::..:
imam ixs hx240 crnu sa crnim vizirom,kaciga ko kaciga pao 2,3 puta samo se ogrebala i osobno nebi dao za kacigu vise od 1000kn-sto se skutera tice

Tommek:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 05 Ožujak, 2008, 00:01:55 ---imam ixs hx240 crnu sa crnim vizirom,kaciga ko kaciga pao 2,3 puta samo se ogrebala i osobno nebi dao za kacigu vise od 1000kn-sto se skutera tice

--- Kraj citata ---

tocno to.

chofus1:

--- Citat: KicHo7 - 03 Ožujak, 2008, 10:09:24 ---
--- Citat: mrcina - 03 Ožujak, 2008, 08:29:52 ---ma ljudi tko može voziti po mraku sa spuštenim zatamnjenim vizirom.supermen možda da ali ni najzdraviji motorista ne.
ponoči jednostavno kroz njega niš nevidiš osim dvije točkice od farova koje ti dolaze ususret.

--- Kraj citata ---

veliki potpis!

Prvi put cujem da ima specijalaca koji voze s crnim vizirom po noci  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

tako je...ja sam imao metalizirani vizir,il kak se vec zove  :glasses9: :glasses9: i po noci nisam khurca vidio...misim mogo sam ja vozit u gradu tamo gdje je osvjetljeno i to jako...a inace se bash nisam usudio...jer mi je jednom izletila macka pod motor kad sam imo spusten vizir po noci......pa sam skoro se slomio ko pičić....

a za kazne neznam to i ja prvi put cujem...al vjerojatno ima neki propis..koje vizire tj koji su dopusteni da se smiju koristit itd..,,samo se kod nas to neprovodi..tak da...

mrcina:
nema propisa za to

chofus1:

--- Citat: mrcina - 05 Ožujak, 2008, 18:12:23 ---nema propisa za to

--- Kraj citata ---

pardon...

krivo sam se izrazio...vjerojatno imaju viziri kosi su odobreni za po noci..kao sto i imaju auspusi ono odobrenje da se smiju koristit i te sheme a neki nemaju  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju