Općenito > Propisi

vizir na kacigi!!!!!

<< < (8/14) > >>

Tommek:
vjerujte mi kaciga ko kaciga.važno je da paše na tvoju glavu tj da previse ne stisne i da nije previse labava.
kad rokavas nece ti pomoc ni ona po 10k kuna,ako nisi laky bastard.

vizir crni,ah nitko ti ne brani.
za suncana dana meni puno bolji crni vizir,ali noc nikad nikad nikad.
prestrasno. slabo se vidi,vozim s podignutim ak mi je sudeno da je trenutno na kacigi (citaj: neda mi se mijenjati)

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: mrcina - 04 Ožujak, 2008, 13:59:46 ---pa to i ja kažem ali njemu se neda dopovedati.3000kn za običnu šuberticu.samo ako ju dobiš za poklon ali da ju kupim nikad.ima jako dobrih kaciga upola cijene.

--- Kraj citata ---
ne moze biti obicna ako kosta 3000kn, al sto je previse previse je! Ko ima, nek si qpi! Ja sam video kako izgleda, prejebena ke kaciga, malo mi je samo cudan donji prednmji kraj-brada. I Mr J kaze da mu je cura pala pa da nije bilo nista! Dobra reklama za kacigu! Super kaciga, ali ne za svaciji dzep!

mrcina:
moja ixs i njegova shubert su potpuno iste kacige ful kaciga i napravljene od stakloplastike. nije flipup kaciga da toliko dođe, nema dodatnih điđimiđi za razgovaranje između vozača suvozača ili za telefoniranje u vožnji bez ruku.

vidio sam kacigu koju ima i nisam impresioniran osim cifrom.

Mr J:
The shell material is Schuberth's "P.O.W.E.R. Fiber", a "special multi-fiber reinforced duroplastic matrix with carbon fibers."

http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/schuberth-r1/

Sve ima svoje zasto i zato...

btw ima najbolje moguce vezanje!!!

bullet:

--- Citat: lik_9 - 04 Ožujak, 2008, 10:25:21 ---
--- Citat: Mr J - 04 Ožujak, 2008, 10:16:47 ---foto senzibilni... dobra stvar... mada ja najvise uzivam u svom dvostrukom, prozirni vizir veliki i klizni zatamljeni vizir unutra...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

koja je to kaciga s 2 vizira i kolko košta???

--- Kraj citata ---

ja imam HJC FS10 Smoke, 2100kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju