Općenito > Propisi
vizir na kacigi!!!!!
Mr J:
--- Citat: mrcina - 04 Ožujak, 2008, 11:18:37 ---imaš airoh i nolan koje su pristupačne cijeno u rh a skuplja ali ne baš kvalitetna verzija je shubert.
za cijenu shuberta kupiš dvije airohice mathis.
jedino što zamjeram kod airohice je to šti ispred nosa nama ravnu liniju več prati liniju nosa tj.linija ide malo prema gore tako kad digneš zaštitu brade misliš da imaš naočale na nosu.taj dio ti malo smeta kod pogleda u instrumante na skuteru.
--- Kraj citata ---
ma daj ne seri da schuberth nije kvalitetna...
cura mi otresla na prsa sa motora i zveknula kacigom o asfalt i samo ima mala ogrebotina na kacigi, a da je imala jeticu ostala bi bez zuba...
inace schuberth oko 3000kn...
mrcina:
blento mathise nije jet kaciga več flip-up i ne bulazni.
za 3000kn treba da je od kevlara kaciga a ne od stakloplastike od koje je i mathise napravljena.
Mr J:
--- Citat: mrcina - 04 Ožujak, 2008, 12:15:39 ---blento mathise nije jet kaciga več flip-up i ne bulazni.
za 3000kn treba da je od kevlara kaciga a ne od stakloplastike od koje je i mathise napravljena.
--- Kraj citata ---
pa nisam niti rekao da je jet kaciga, samo sam rekao da je udarac bio toliko jak da bi ostala bez zuba a na kacigi samo crtica... :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
preskupo je 3soma kuna, ko da je od platine
mrcina:
pa to i ja kažem ali njemu se neda dopovedati.3000kn za običnu šuberticu.samo ako ju dobiš za poklon ali da ju kupim nikad.ima jako dobrih kaciga upola cijene.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju