Općenito > Propisi
vizir na kacigi!!!!!
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: svastar - 03 Ožujak, 2008, 13:22:43 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 03 Ožujak, 2008, 12:13:42 ---Nope, sa zatamljenim-crnim vizirom se ne vidi skoro nista loseije nocu nego za obicnim-prozirnim!! Naravno ako je vizir fabricki napravljen, a ne svojerucno kojekavim folijama i sl. ! Probajte!!
--- Kraj citata ---
a kaj ti brijes
--- Kraj citata ---
na sta ovo lici? meni se cini da ima isti smisao!
--- Citat: svastar - 03 Ožujak, 2008, 21:26:34 ---ne znam da sam ja tebi napisao da seres,al ak je tebi tako draze nek ti bude , i jednog dana kad si kupis auto moras si zatamnit i prednje staklo jel ti je to isto ko i prozirno staklo.
ajde uzivaj
--- Kraj citata ---
Nije mi draze naravno, moji utisci sa ovog foruma su sve osim losih!! Opet ti kazem, nije isto staklo i plastika!!!! ajde odrastao si, covek, necemose prepirati! ziveli :occasion14:
svastar:
:occasion14: javim ti se prije nego dolazim u Beograd da popijemo kavu
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: svastar - 03 Ožujak, 2008, 21:39:01 --- :occasion14: javim ti se prije nego dolazim u Beograd da popijemo kavu
--- Kraj citata ---
extra! javi se obavezno! no, ne pijem kavu, moze picence :D !
mrcina:
pičence i skuter neidu zajedno i to moraš naučiti.
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: mrcina - 03 Ožujak, 2008, 22:24:02 ---pičence i skuter neidu zajedno i to moraš naučiti.
--- Kraj citata ---
sto se ti brines za mene?? Nije skuter jedino prevozno sredstvo, a pod picence se ne podrazumeva samo alkohol, postoje i sokici, cisto da te obavestim :D! Mozda to nema kod tebe :P! Nisam ja to morao da ucim, ja to znam od kad sam 2TOCKA bacio pod dupe!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju