Općenito > Propisi
vizir na kacigi!!!!!
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: svastar - 03 Ožujak, 2008, 13:22:43 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 03 Ožujak, 2008, 12:13:42 ---Nope, sa zatamljenim-crnim vizirom se ne vidi skoro nista loseije nocu nego za obicnim-prozirnim!! Naravno ako je vizir fabricki napravljen, a ne svojerucno kojekavim folijama i sl. ! Probajte!!
--- Kraj citata ---
a kaj ti brijes
--- Kraj citata ---
de odi iza kuce i vidi dal' sam tamo !!
ja sam vozio nocu sa zatamljenim, nije uopste problem!! Bar ge je put osvetljen koliko toliko! SAMO IZNOSIM SVOJE ISKUSTVO, JER VIDIM DA SE NEKI PRAVE PAMETNI I SERU!!!!
svastar:
kak mozes pisat takve bedastoce kak moze biti isto vozit ponoci sa prozirnim vizirom i tamni,kaj to znaci da kad padne mrak i dalje hodas sa suncanim naocalama na nosu.i molim te da budes pristojan
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: svastar - 03 Ožujak, 2008, 20:59:14 ---kak mozes pisat takve bedastoce kak moze biti isto vozit ponoci sa prozirnim vizirom i tamni,kaj to znaci da kad padne mrak i dalje hodas sa suncanim naocalama na nosu.i molim te da budes pristojan
--- Kraj citata ---
nisam rekao da je isto! Kazem da nije skoro nista losije nego sa obicnim-prozirnim! Vizir mora da prikazuje 95% spoljasnjeg sveta, taj uslov treba da zadovolji! Naocare su od stakla, vizir je plastican, nije isto!!
Kakav ti prema meni, takav ja prema tebi! :hello:
Drnda:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 03 Ožujak, 2008, 21:19:07 ---
--- Citat: svastar - 03 Ožujak, 2008, 20:59:14 ---kak mozes pisat takve bedastoce kak moze biti isto vozit ponoci sa prozirnim vizirom i tamni,kaj to znaci da kad padne mrak i dalje hodas sa suncanim naocalama na nosu.i molim te da budes pristojan
--- Kraj citata ---
nisam rekao da je isto! Kazem da nije skoro nista losije nego sa obicnim-prozirnim! Vizir mora da prikazuje 95% spoljasnjeg sveta, taj uslov treba da zadovolji! Naocare su od stakla, vizir je plastican, nije isto!!
Kakav ti prema meni, takav ja prema tebi! :hello:
--- Kraj citata ---
meni na nolan N61 isti k. sa tamnim i prozirnim, vidi mi se isto, zato jer je to isto ko ogledalo, sa jedne strane prozirno kao staklo, a sa druge ogledalo, tako isto i u formuli 1
svastar:
ne znam da sam ja tebi napisao da seres,al ak je tebi tako draze nek ti bude , i jednog dana kad si kupis auto moras si zatamnit i prednje staklo jel ti je to isto ko i prozirno staklo.
ajde uzivaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju