Tehnički kutak > Tuning skutera
mjesavina
SlowRider:
Mislim da minarelli uljna pumpa baca 1.5% ulja.
3alfa3:
Najcesce je 2% sasvim dovoljno.
Ipak, to ovisi i o kvaliteti ulja i o okretajima koji se postizu.
Ja osobno vozim na polusinth ulju (Silkolene Scoot Sport 2) i radim 2% mjesavinu na slabijem midrace setupu koji se vrti na 10500 okr. U kanister od 5 litara stavim 1 dl ulja i 5 litara benge.
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2008, 17:01:12 ---Najcesce je 2% sasvim dovoljno.
Ja osobno vozim na polusinth ulju (Silkolene Scoot Sport 2) i radim 2% mjesavinu na slabijem midrace setupu koji se vrti na 10500 okr. U kanister od 5 litara stavim 1 dl ulja i 5 litara benge.
--- Kraj citata ---
a kako je onda uljna postelana, da manje baca?
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 02 Ožujak, 2008, 17:38:48 ---
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2008, 17:01:12 ---Najcesce je 2% sasvim dovoljno.
--- Kraj citata ---
a kako je onda uljna postelana, da manje baca?
--- Kraj citata ---
Moja uljna uopce ne podmazuje motor. Samo vrti malu kolicinu ulja da ona sama nebi zaribala.
hac:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2008, 17:01:12 --- U kanister od 5 litara stavim 1 dl ulja i 5 litara benge.
--- Kraj citata ---
kak ti u karnister od 5 L stane 5,1 L :icon_scratch:
...........ja sam isto svoju replicu max 2% mješao,to je OK za alu cil,trenutno na gusu mješam 3-4% kako kad pogodim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju