Tehnički kutak > Tuning skutera
mjesavina
3alfa3:
--- Citat: hac - 02 Ožujak, 2008, 18:22:27 ---kak ti u karnister od 5 L stane 5,1 L :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Kanister je onaj od INE za bengu i 5 litara je nazivni kapacitet. Stane u njega par deci vise od toga.
Zanimljivost: jednom sam sa njim dosao na benzisku pumpu, a on je zbog hladnoce bio deformiran (manji volumen je imao). Kako je od tvrde plastike, nije se odma vratio u oblik koji treba biti pa mu je kapacitet bio oko 4,8l. Saznao sam to na tezi (mokriji) nacin. ;D
ivanm:
2% za vodenjaka, 2.5% za zračnjaka, ja bih stavio..
Drnda:
--- Citat: SlowRider - 02 Ožujak, 2008, 16:30:07 ---Mislim da minarelli uljna pumpa baca 1.5% ulja.
--- Kraj citata ---
Moj dok je bio nov, potrosio je na 300 km, 1l. sintetike(valvoline durablend), znaci pravio je oko 6% mjesavinu, sada je na 1100 km i taman mi se kod kocenja pocela palit lampa od ulja, znaci da je presao 800 km sa 1l.Potrosnja mu se kretala u prvih 500 km oko 5,5l, sada je oko 4,5l.
Mr J:
a sto je sa uljima na kojima pise za mjesavinu max 1:100 ili ti 1%?
BIXXOL od OMV-a??? Sinteticko ulje...
Drnda:
Samo da priupitam, je li itko koristi mineralno ulje od stihl-a, ujem da je dobro i za scootove, mislim na serijalu, jer do sada sam koristio samo durablend, a trenutno ga nema kupiti,kakva su vasa iskustva s tim uljem?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju