Tehnički kutak > Tuning skutera

mjesavina

<< < (10/17) > >>

vpucko:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Ožujak, 2008, 11:22:25 ---
--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2008, 21:59:52 ---...radilica se nije okretala na tim okretajima jos i ne mozes odmah pun gas...

--- Kraj citata ---

Radilica i lageri radilice ne trebaju razradu jer se na njima niti nema sto razradit. Samo termo grupa.

--- Kraj citata ---

al cek ovo za radilicu pa razmisli onda se nikad ne bih smio pun gas vozit jer uvijek bi bilo da se radilica nije toliko okretala :)

BlackNaranča:
sada je gotovo, kit san vozia odma koliko san tia nisan razradiva...

ako se sto desi jebiga iman garanciju na to reka mi je GO IH JEBE AKO CRKNE NOVI IDE...
tako da se nebrinem ako je reka da ne treba razrada i ako je reka da odma mogu ici i da ce trajat dugo i da nece biti nikakvih problema samo neka kvalitetno ulje livam onda dobro

hac:
evo jedan interesantan podatak......našao sam na netu.....lik vozi trke u nekoj divljoj klasi u engleskoj....tzr 250 je u pitanju,mješavina motul 800 .....25:1,mješavina castrol 747.......40:1

Mr J:

--- Citat: hac - 04 Ožujak, 2008, 15:03:13 ---evo jedan interesantan podatak......našao sam na netu.....lik vozi trke u nekoj divljoj klasi u engleskoj....tzr 250 je u pitanju,mješavina motul 800 .....25:1,mješavina castrol 747.......40:1

--- Kraj citata ---

hmmmm... tolika razlika u ulju??? ali i jaka mjesavina, puno okretaja...

3alfa3:

--- Citat: Mr J - 04 Ožujak, 2008, 19:03:34 ---...tolika razlika u ulju???

--- Kraj citata ---

747 ima ricinusa ak se ne varam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju