Tehnički kutak > Tuning skutera
mjesavina
BlackNaranča:
cek a sto nisu isti okretaji sa gus kitom u mom slucaju top performance?? rekli su da se ne povecavaju okretaji s ovim za razliku od aluminijskih mhr replica i takvih kitova
3alfa3:
--- Citat: BlackNaranča - 04 Ožujak, 2008, 13:46:44 ---cek a sto nisu isti okretaji sa gus kitom u mom slucaju top performance??
--- Kraj citata ---
Kakve to veze ima sa razradom?
BlackNaranča:
pa sped je reko: ...radilica se nije okretala na tim okretajima jos i ne mozes odmah pun gas...
3alfa3:
--- Citat: BlackNaranča - 04 Ožujak, 2008, 13:53:34 ---pa sped je reko: ...radilica se nije okretala na tim okretajima jos i ne mozes odmah pun gas...
--- Kraj citata ---
Radilica NE TREBA razradjivanje. Razradjuje se ISKLJUCIVO termo grupa.
A ovaj "majstor" koji ti je to slagao i rekao da kit ne treba razradu jos nije gotov s tobom - ocito te zeli kao stalnu musteriju da izvlaci novce iz tebe. Mijenjaj servisera.
BlackNaranča:
to si dobro reka,to cu sada i napraviti nakon sto san sada prije 5 minuta otisa tamo samo da vidin sto ce reci i reka san da motor vise neide kao prvi dan da slabije vuce i to...
a motor isto ide ka i prije
a on meni poceo nabrajat a jebiga sto si ti mislia moras stavljat kevlarov remen, variomat sportski, opruge ovo ono, nabroja pun k**ra* toga dolsli na cjenu od 1000kn...zamisli i ja pitam jel treba i karburator veci...a on meni da naravno da treba ako se promjeni kubikaza da mu treba vise goriva a prije nego sam kit stavio pitao sam ako kit stavim moram i karb mjenjat reko je da nemoram nista pi*ka mu materina jeben mu mater neka crkne g#vn% lopovsko lažljivo nika vise necu otisi U LERGE NA BILOME BRIGU!!
danas cu ici pitati tamo na borik i vidit a mozda cak tamo u piaggio servis..ko zna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju