Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja furam 2 deca na 5 l et ovi prvi 300km al ulje je valvoline polusintetika... znači na 5l 1.5dec ulja bi bilo 3% ?
isto ko alfa, kanister pet litara i deci ulja. kad je bila nova radilica i ležaji oko 2 deci na to prvih 200 km, kasnije normalno
Citat: gumy - 02 Ožujak, 2008, 23:33:22isto ko alfa, kanister pet litara i deci ulja. kad je bila nova radilica i ležaji oko 2 deci na to prvih 200 km, kasnije normalnoja mislim da ti je za due 2% mješavina malo,tih 2% je ok za alu cilindar,ja bi na gus min 3 % ako ne i više......
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ma ne bi rekao možeš vozit na 1% mješavine,nemam pojma kakav je taj bixxol ali ne vjerujem da bi "držalo vodu"
jel ti razrađujes taj sf, sa novim trofijem
Citat: igor.sb - 03 Ožujak, 2008, 16:30:45jel ti razrađujes taj sf, sa novim trofijemMa to san stavia taj kit na razraden motor nakon 5000kmi oni su mi u servisu rekli da nemoran ja jos kit posebno razradivat..jos je onaj sto radi prvi otisa dir napraviti i reka da odlicno ide..i onda san ja isto kolko je moga..
sada smo otisli sa teme, ali opet je malo vezano uz mjesavinu... kada se razradjuju termo grupe onda se stavi malo jaca mjesavina (vise ulja cca 4%) i razradjuju se sve nove termo grupe, obavezno!!! Na forumu ima opisano kako se razradjuju gus a kako aluminijske termo grupe...
...radilica se nije okretala na tim okretajima jos i ne mozes odmah pun gas...