Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (75/89) > >>

wonderkid:

--- Citat: CoK - 04 Rujan, 2010, 09:36:07 ---sta nisi ostavio tu apriliu, isla je brze nego sto ti ide runner malo naturpijani sad

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:

JogFromYamaha:
sad moze rec da ima runnera  ;D

gagi racer:
u majku vam :) pa to je najvece kajanje mog zivota bilo :angry7:toliko para ulozeno i prodao, a taman je doveo u red  :angry7:

a sada se patim sa runnerom, nemogu da nabavim delove za njega, niko nema cilindar od 180cc i malosi glavu, kamoli polutke(matica unutar) a tek namotaje  :sad3: :angry7:

pa runneru je 105gps, tj to je bio mereno koso rx1 satom :) a ovoj od 50cc je bila 92km/h :) sto znaci da ipak ide brze :) iako imam samo problema sa njim  :angry7:

PS : prvi put kada sam seo na runnera 125cc, sam se razocarao, pa ova aprilia ga je bila do 80km/h bez problema ga je peglala, pogotovo kolika je razlika u staru bila....

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Rujan, 2010, 12:45:51 ---meni je bitno ubrzanje, ne krajnja.. zato sam i stavio 70 ccm termogrupu.. jer svakako ganjam ga po gradu po ubrzanju... ali po otvorenoj cesti se vozim sa trecinom gasa, ili mozda malo ispod polovine...
to je po jet forcu malo ispod 80.. nekih 77-78, po runneru 75, meni dovoljna brzina, nevolim ga klat u krajnjoj koja je mrvicu veca...

--- Kraj citata ---

Tako sam se i ja vozio. 1/3 gasa, a idem 75 po GPS-u

CoK:
sto ne znaci da cete sa full gasom ic 175  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju