Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
Drnda:
meni je bitno ubrzanje, ne krajnja.. zato sam i stavio 70 ccm termogrupu.. jer svakako ganjam ga po gradu po ubrzanju... ali po otvorenoj cesti se vozim sa trecinom gasa, ili mozda malo ispod polovine...
to je po jet forcu malo ispod 80.. nekih 77-78, po runneru 75, meni dovoljna brzina, nevolim ga klat u krajnjoj koja je mrvicu veca...
karlo.sb:
serijale idu 50 km/h
kad se skinu blokade nije serijala
haha kraj price
:icon_tongue:
gagi racer:
50cc, najstarija aprilija, minereli masina LC, za RR leovinci, i karb 17.5mm, i izmenjenim celim prenosom sam izvukao 92km/h po gps-u :) a po njegovoj kazaljci to je bilo malo preko 115km/h, pa se vi mislite koliko lazu satovi, i koliko je isao taj moj skuter :) da naglasim da sam imao 70kg, i da je taj prvi sr jako, jako lagan :headbang: :toothy9:
3alfa3:
--- Citat: gagi racer - 03 Rujan, 2010, 17:42:59 ---50cc, najstarija aprilija, minereli masina LC, za RR leovinci, i karb 17.5mm, i izmenjenim celim prenosom sam izvukao 92km/h po gps-u :) a po njegovoj kazaljci to je bilo malo preko 115km/h, pa se vi mislite koliko lazu satovi, i koliko je isao taj moj skuter :) da naglasim da sam imao 70kg, i da je taj prvi sr jako, jako lagan :headbang: :toothy9:
--- Kraj citata ---
za krajnju brzinu je bitnija aerodinamika nego tezina. Taj skuter da ima i 20kg vise bi imao krajnju mozda 2-3 km/h manju (ako i toliko). Ali probaj se uspravit na toj brzini i gledaj kako brzina pada....
CoK:
--- Citat: gagi racer - 03 Rujan, 2010, 17:42:59 ---50cc, najstarija aprilija, minereli masina LC, za RR leovinci, i karb 17.5mm, i izmenjenim celim prenosom sam izvukao 92km/h po gps-u :) a po njegovoj kazaljci to je bilo malo preko 115km/h, pa se vi mislite koliko lazu satovi, i koliko je isao taj moj skuter :) da naglasim da sam imao 70kg, i da je taj prvi sr jako, jako lagan :headbang: :toothy9:
--- Kraj citata ---
sta nisi ostavio tu apriliu, isla je brze nego sto ti ide runner malo naturpijani sad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju