Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (62/89) > >>

pralas:

--- Citat: gogy - 08 Srpanj, 2010, 15:47:34 ---Nemozes nikad usporedivat lunu i runnera, odemo 3km na kavicu ja ju narucim i popijem i ti jos neces stici sa svojom luunom. Na vandrednom tehnickom mi je pokazivao 98 kad me presretac uhvatio. Kad nisi nikad vozio stroj a ne lunu takav se skuter kod nas vozi bez registracije i u sumskim putevima gdje ga nitko nevidi vozaci runnera znaju sta je skuter. Jel tako runnerovci..

--- Kraj citata ---
gogy ko usporeduje lunu i runners ???
ovo nije tema o tvom runneru i kako nekog prestizes nego koliko idu ser. skuteri ::)
i na koga se odnosi taj post? :angry9:
sad ces ti vidjeti kad dode ekipa sa lunama,bolje odi offline :frajer:

gogy:
Prvi si dao izjavu da prestizes s lunom runnera, samo ako runner ima blokade. Ima ovdije neki lik lunu i znam kako ide. I samare mi nemoj spominjat jer bi ti prvi mogao dobit. Ja nehvalim runnera nego znam kako ide i znam da kmh laze ja sam rekao kako pise al od 95-100 sigurno ide.

wonderkid:
pitaj lunu500rr za race sa svojim runnerom,pa da onda vidimo tvoje misljenje i ispijanju kave dok luna dode

abuser:
Skuter mog frenda ide 130 po gps-u. Sve serijala, nikad ništa mijenjano.
E sad vi pogađajte koji je to skuter: da li je 50 ccm, 70 ccm, 125 ccm, 200 ccm....
To izgleda nema veze - glavno da se piše/laže koliko ide, iako je tema "serijale 50 ccm".
 :binkybaby:

pralas:

--- Citat: gogy - 08 Srpanj, 2010, 16:21:14 ---Prvi si dao izjavu da prestizes s lunom runnera, samo ako runner ima blokade. Ima ovdije neki lik lunu i znam kako ide. I samare mi nemoj spominjat jer bi ti prvi mogao dobit. Ja nehvalim runnera nego znam kako ide i znam da kmh laze ja sam rekao kako pise al od 95-100 sigurno ide.

--- Kraj citata ---
ko je dao izjavu da prestize s lunom runnere ??? :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju