Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (61/89) > >>

gogy:
Nemozes nikad usporedivat lunu i runnera, odemo 3km na kavicu ja ju narucim i popijem i ti jos neces stici sa svojom luunom. Na vandrednom tehnickom mi je pokazivao 98 kad me presretac uhvatio. Kad nisi nikad vozio stroj a ne lunu takav se skuter kod nas vozi bez registracije i u sumskim putevima gdje ga nitko nevidi vozaci runnera znaju sta je skuter. Jel tako runnerovci..

wonderkid:
umisljenog li covjeka ::) ::)

walkay:

--- Citat: gogy - 08 Srpanj, 2010, 15:47:34 ---Nemozes nikad usporedivat lunu i runnera, odemo 3km na kavicu ja ju narucim i popijem i ti jos neces stici sa svojom luunom. Na vandrednom tehnickom mi je pokazivao 98 kad me presretac uhvatio. Kad nisi nikad vozio stroj a ne lunu takav se skuter kod nas vozi bez registracije i u sumskim putevima gdje ga nitko nevidi vozaci runnera znaju sta je skuter. Jel tako runnerovci..

--- Kraj citata ---
Zbog takve izjave ces dobiti samar od nekoga!  :laughing7:

RunnerBoy:
Iako vozim runnera, gogy je fakat kako je rekao wonderkid, umisljen. :laughing7:
svaki skuter valja ako ga se normalno upotrebljava.

--- Citat: walkay - 08 Srpanj, 2010, 16:02:48 ---Zbog takve izjave ces dobiti samar od nekoga!  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Istina. :toothy9:

wonderkid:
ono dddddddd,prvo mu runner serijala ide 120kmh i to je kao realna njegova brzina pa sa pljuje po luni,kaj cemo jos dozivjet od njega,decko spusti se ono na zemlju,nisi boga za muda uhvatil

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju