Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koliko idu serijale 50 ccm  (Posjeta: 70695 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Norrec

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • MojSpuh: Gainelli
Odg: KOLIKO IDU SERIJALE 50 ccm
« Odgovori #160 : 28 Kolovoz, 2008, 00:13:24 »
danas se vracam doma i vozim se iza novog citroena. uglavnom ima digitalni brzinomjer (nema tromosti kazaljke i slicno pa bi trebalo bit tocno)
i ja trenutno idem na aeroxu kojih 86km/h a njemu unutra lijepo zeleno svjetli 68.
ili ti ga kad mi maksimalno pokazuje, a to je kojih 95-98 idem mooooozda nesto prek 80...
« Zadnja izmjena: 28 Kolovoz, 2008, 00:15:34 Norrec »

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #161 : 28 Kolovoz, 2008, 03:36:53 »
danas se vracam doma i vozim se iza novog citroena. uglavnom ima digitalni brzinomjer (nema tromosti kazaljke i slicno pa bi trebalo bit tocno)
i ja trenutno idem na aeroxu kojih 86km/h a njemu unutra lijepo zeleno svjetli 68.
ili ti ga kad mi maksimalno pokazuje, a to je kojih 95-98 idem mooooozda nesto prek 80...

Mjerio sam svog suzukija SX4 po gps-u i laže na 160 za oko 5 km/h. Dakle to je bilo zapravo 155km/h. Drugi dan sam se s frendom nateraval kaj ima Citroena C4 i njemu kaže manje nego meni (?!). Znači još točnije.

Navodno da C3 ne kaže dobro, ali za C4 sam se uvjeril!

Serijski Aerox u najboljem stanju (rolice, remen, vario i mašina) može navuć maximalnih 80, sve iznad je kit ili neš slično...  :icon_scratch:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Techdj1

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Beliš?e
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 50
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #162 : 31 Kolovoz, 2008, 14:38:39 »
..i ja se pitam.. Meni moj pokazao 93 najvise.. Sagnut sam bio naravno i skupljenih nogu ko pic.. :laughing3: Kad se normalno vozim pokaze 83 najvise.
nesto ne stima..ja nisam uopce bio sagnut...da nije bilo auta iso bi i vise..evo frend na nrg-u skino blokade i iso 102km/h

jbg da.. nesto ne stima..  Kad vozim da nisam sagnut nece pokazat vise od 83.. na ravnom naravno. Tako da mi ovih spomenutih 102 zvuci nevjerojatno.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #163 : 31 Kolovoz, 2008, 15:25:43 »
..i ja se pitam.. Meni moj pokazao 93 najvise.. Sagnut sam bio naravno i skupljenih nogu ko pic.. :laughing3: Kad se normalno vozim pokaze 83 najvise.
nesto ne stima..ja nisam uopce bio sagnut...da nije bilo auta iso bi i vise..evo frend na nrg-u skino blokade i iso 102km/h

jbg da.. nesto ne stima..  Kad vozim da nisam sagnut nece pokazat vise od 83.. na ravnom naravno. Tako da mi ovih spomenutih 102 zvuci nevjerojatno.
ja bi volio s giginim runnerom i tim nrg-m stat na crtu pa da vidim tih njihovih +95 u snovima samo

Offline stark1

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #164 : 31 Kolovoz, 2008, 15:54:53 »
@dino..meni je 95 na satu pisalo...zaleti se do mene i dobis djir :laughing7: :laughing7:

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #165 : 31 Kolovoz, 2008, 16:15:04 »
@dino..meni je 95 na satu pisalo...zaleti se do mene i dobis djir :laughing7: :laughing7:
pisalo je i meni danas 104 pa se nehvalim  :binkybaby: :binkybaby: :laughing7:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #166 : 31 Kolovoz, 2008, 17:23:21 »
ovako...prekuce ja dao frendu scoot...lik ima nekih 61-62kg.....101 po satu je pokazalo na ravnom :D ...ja kad vozim  max pokaze 90...stim da je ovo 101 nekih 85-87 kako je izmjereno gpsom koji je priljepljen bio na scoot...a ovo moje 90... ispadne oko 82...tako da je to neka realna brzina i max od skutera koji ima rezo auspuh,multivar,i dobro ustiman prenos i karb.....a ovo da serijala ide bez blokada 95-100 koliko vec...neznam bas..ali necu da se svadjam...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline rossi46

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • real bikes are built, not bought..
  • Mjesto: kc
« Odgovori #167 : 31 Kolovoz, 2008, 19:01:00 »
staviš multivar,auspuh dobar,sviječicu malo bolju od serijske,s tim da blok ne diraš,skuter će ić super s obzirom da nije po mašini prčkano i što je najvažnije moći ćeš napravit puno km ,frend u kc je s sr-om 2006(spiderman edition) samo s multivarom i zx-om,napravio 37 tis.km. i neki klinac ga je kupio i motor ide još uvijek bolesno......nevjerovatno al istinito...
i da po satu 100-105,realno nekih 90

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #168 : 31 Kolovoz, 2008, 19:18:10 »
ok je to sve ali realno je to 85km/h u idealnim uslovima.....mjerio sam desetine puta gps i po ravnom nema sanse vise od 87.....i to od 85 do 87 po gps navuce poslije dugog pravca...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Ceki21

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
« Odgovori #169 : 31 Kolovoz, 2008, 19:25:28 »
staviš multivar,auspuh dobar,sviječicu malo bolju od serijske,s tim da blok ne diraš,skuter će ić super s obzirom da nije po mašini prčkano i što je najvažnije moći ćeš napravit puno km ,frend u kc je s sr-om 2006(spiderman edition) samo s multivarom i zx-om,napravio 37 tis.km. i neki klinac ga je kupio i motor ide još uvijek bolesno......nevjerovatno al istinito...
i da po satu 100-105,realno nekih 90

sinko, znam tog sra i nejde nekaj posebnog, ide ko i svaki drugi, ne bolesno ;)
2. je da taj model ne pokazuje preko 80 km/h  :toothy12: a po tvojoj prici po satu ide 105
Trgo - Prijevoz RT

Offline Trinad

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #170 : 25 Ožujak, 2010, 23:07:43 »
Meni serijala ravno 70km/h na ravnici. Vozio sam uz Runnera čista serijala u gradu, jedan i drugi ful gas, jednu mrvu Stalk bolje vuće.

Offline animatrix

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #171 : 25 Ožujak, 2010, 23:38:28 »
serijala luna ide 65 po satu, po gps-u, pazi sad! 65!
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #172 : 25 Ožujak, 2010, 23:41:09 »
zanimljiva tema, ima ljudi koji bi tvrdili da moj skuter ide 130 km/h neki viču i 150 km/h realno je i to isto ko i serijale koje idu 100+  ::)
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #173 : 25 Ožujak, 2010, 23:43:25 »
serijala luna ide 65 po satu, po gps-u, pazi sad! 65!

moja preko 75

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #174 : 26 Ožujak, 2010, 00:15:08 »
Ja svom nisam nikad mjerio brzinu s gps-om,al jednim slucajem sam usporedjivao sa starim koji je vozio auto.Ja sam ispred njega išao i bez saginjanja(glupo mi da me ljudi vide kako se saginjem na 50ccm drkalici) je po mom satu isao oko 85,a po satu od auta je isao cca 82...tako da preko 70 realne mora ic da ga je*eš... :dontknow:
Potpuna serijala mi na ravnom po satu navuce 71-72...

Offline _r0bi_

• maxi forumaš
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Nexus 500ie
  • Moja Kaciga: Scorpion
« Odgovori #175 : 26 Ožujak, 2010, 00:23:50 »
...ako je vrijeme ok 90km/h po mom satu +/- 1-2km/h... :laughing7:
...multivar+zx... :icon_tongue: :icon_thumright:
_M.r. Team Valpovo_

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #176 : 26 Ožujak, 2010, 08:38:47 »
Čim sam više tunirao skuter, išao je sve sporije. Prvo ZX, pa kit, pa yasuni R i primar. Serijala dok je najviše lagao cajger je navukla 105, kasnije sam skužio da laže pa sam ju vratio i stavio ZX-a pa je išo 100, a kad sam stavio kit i yasuniR + primar sam skužio da je to sve daleko od GPS-a pa mi sad ide 95  :toothy9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Ivan_drifter

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • nevozi brze nego tvoj anđeo čuvar može da leti
  • Mjesto: sesvete
  • Moj Skuter: pežola sf2
  • Moja Kaciga: takachi
  • MojSetup: tajne malih majstora
  • MojSpuh: leo zx, polini for race2
« Odgovori #177 : 26 Ožujak, 2010, 09:32:10 »
ja na sf2 sve tip top seriski novo samo su prjenos malo cackan 6.2 rolice i crveni centralni na branimirovoj dije onaj ocitac brzine ja se po satu vozim 80 ravno a sat kaze 76 serijala i ja hapy za sve ostalo tu je mastercard.... :hmh: :angry9:

Offline wonderkid

• maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #178 : 26 Ožujak, 2010, 14:52:02 »
moj rox pokazuje u najboljem uvjetu Vmax u rasponu od 105-110kmh po cukici sto je po gpsu oko 90 ako i tolko

Offline legi

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #179 : 26 Ožujak, 2010, 21:58:12 »
Moj Baotian  :toothy9: se kotrljal oko 6 banki bez blokade sa serijalom  :toothy12:..