Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Elyseo 50 manji tuning

<< < (3/5) > >>

trucker tga:
Stavljene rolice i kevlar.sad su u vožnji još bolje ponaša i ima više snage.krajnja se popravila za 5 km/h.Gledao sam sviječicu i bila je tamno siva.
Ali sad dolazi do problema kad usporim na nekih 10 km/h npr. skrečem u ulicu,dodam gas ali neće ga primiti onako kao kad krečem iz mjesta,izgleda kao da krečeš autom iz treče brzine samo za usporedbu.Onda nakon nekih 10 metara opet primi ful gas i sve normalno.Da nisam prije napisao na kvačilu je neki crveni centralni to je valjda orginalni jer ja nisam ništa dirao po kvačilu i žuti federi.
Kaj vi mislite da bi mogao napraviti da se to ne dešava jer se sa 5 g. rolicama to nije događalo. :help:

Miki-speedy:

--- Citat: trucker tga - 09 Rujan, 2011, 20:20:49 ---Stavljene rolice i kevlar.sad su u vožnji još bolje ponaša i ima više snage.krajnja se popravila za 5 km/h.Gledao sam sviječicu i bila je tamno siva.
Ali sad dolazi do problema kad usporim na nekih 10 km/h npr. skrečem u ulicu,dodam gas ali neće ga primiti onako kao kad krečem iz mjesta,izgleda kao da krečeš autom iz treče brzine samo za usporedbu.Onda nakon nekih 10 metara opet primi ful gas i sve normalno.Da nisam prije napisao na kvačilu je neki crveni centralni to je valjda orginalni jer ja nisam ništa dirao po kvačilu i žuti federi.
Kaj vi mislite da bi mogao napraviti da se to ne dešava jer se sa 5 g. rolicama to nije događalo. :help:

--- Kraj citata ---
Stavi novi serijski centralni,pa onda vidi

marin-w:

--- Citat: trucker tga - 09 Rujan, 2011, 20:20:49 ---Stavljene rolice i kevlar.sad su u vožnji još bolje ponaša i ima više snage.krajnja se popravila za 5 km/h.Gledao sam sviječicu i bila je tamno siva.

--- Kraj citata ---

Po meni si trebao ostavit original airbox sa lulicom i filterom (original),skinut onaj tunel ako ga imas na airbox-u,stavit diznu 62 i zrak zavrnut i odvrnut za pola kruga. Probaj tako napravit iako si odrezao onaj tuljak unutar airboxa.

Pazi siva svjecica bas i nije dobra....ja sam to zanemario na sf2 pa mi je zaribao.....

Imas tunel na airboxu ili ne ?

marin-w:
Ovo kad na 60 -80 pustis gas pa onda kad ga opet das skuter se ponasa kao da ima preteske rolice je probem sta imas presiromasnu smjesu !!
Pazi da ti ne ZARIBA !! Meni je zaribao,isto mi se skuter ponasao a ja sa namjenjao rolica jer je to simptom pretekih rolica.

Sad sam nasao 72 diznu i sa njom ,airbox original sa lulicom bez tunela,igla skroz spustena,zrak otvoren za pol kruga skuter nema tih problema.

Meni se zbog siromasne smjese ljepio klip 100% i onda kad opet dodas gas teze ide.

trucker tga:
Hvala na odgovoru.Ali ovo da imam preteške rolice mu se ne javlja na brzini 60 nego negdje izmedju 10 i 20 km/h,ja mislim da bi možda stvar mogla biti u centralnom i federima na kvačilu.sutra ću probato ovo sa tunelom i airboxom.ako bude bolje budem napisao.red sponge ću ostavit za sad.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju