Tehnički kutak > Garaža
jedan od...(italjet dragster B.B.)
ludi dragster:
:icon_thumright::notworthy:drago mi je da vam se svidja!skupilo se nesto novih slika pa cu ih staviti da gledati,sta se radi zadnjih nepunih tjedan dana...
mhr-team:
--- Citat: ludi dragster - 20 Rujan, 2011, 22:23:04 --- :icon_thumright::notworthy:drago mi je da vam se svidja!skupilo se nesto novih slika pa cu ih staviti da gledati,sta se radi zadnjih nepunih tjedan dana...
--- Kraj citata ---
samo stavljaj majstore :icon_thumright:
p.s. hoće li biti kakvih prerada preko zime nešto ;D
doritos:
--- Citat: ludi dragster - 14 Rujan, 2011, 22:54:04 ---sve je ok skut je ko apoteka i cijena je fiksna(znam ja!)chicha stariji lik,i cijeni ga i to je to!!!ko kupuje-dobro kupuje!!!
--- Kraj citata ---
izgleda jako dobro dragster 50 i cijena nije bas jeftina ...bogme i vredi, unikat je gdje got dodjes...jeben je :icon_thumright:
ludi dragster:
ko ce cekat zimu???u tijeku su cek sad cu slicicama se pozabaviti pa ces vidjet prerade!usput otisao sam danas i kupio mhr set federcica i konacno nastelao areu kao isusa,i sretan sam ko malo dijete!!!setup area trenutno je:
polini sport turpijan,giannelli shot,dell 19-dizna 80,multivar skracene bolcne i malo doradjen,malossi fly-crne mhr sustice,malossi crveni mhr centralni, role 3.3 gr! :toothy10: :toothy10: :toothy10: ide tocno ovako_(:puska:) :vjestica2:sad cu u toku noci slike drageca...
ludi dragster:
kod mene nije ni jedan 50ccm :icon_tongue: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju