Ako bih ga nagovorio za 10k mozda. Kazem 33kw max upravo zbog osiguranja.
A polo ni pod razno. Znam za 3 primjerka i niti jedan od ta 3 nisu radili kako treba.
Inace auto koji trenutno vozimo je Yaris 1.3 vvti iz 2003 i treba mi takav auto. Sjedi pali vozi. Samo sa sto manje ks
Malo promjeni razmisljanje.....npr ja nisam nikad cuo da se nekome kia pride pokvarila a znas zasto ?
Jer znam samo jednog koji ju vozi,kao i tico ( i taj se pokvario....reko sam da smo ga cijelog raskopali)
Naravno eto bas pred par dana decko kaze da mu se polo ove godine 3 puta pokvario ali tek nakon par pitanja je rekao da je polo diesel,da ima 250 000km,da ga je kupio sa 80 000km i da do sada nije nista mijenjao na njemu .....mozda 2-3puta ulje i filtere.
Kuzis prije ces naletit na nekog da kaze da mu s stalno kvari punto ....nego npr seicento jer ih ima vise.
A,istina je da se svi auti preko kvare a sad sve ovisi o odrzavanju kad ce se pocet kvarit.
Zato si kupi auto a ne te kantice kad te netko pogodi nogom u vrata da ti izbije bubrege
To je ono razmisljanje kupit cu skuplji skuter pa cu nabit kina plastiku na glavu i tu cu ustedit