Općenito > Generalno o skuterima
BMW i KYMCO u kooperaciji
MaLi_OdvALjivAc:
Danas je sve svedeno na kinu, taivan, uzbekistan... Ajd odi do nike shopa i videces ispod jezika tike da pise taivan i sta ti ja znam, jer je jedna od najvecih fabrika nike-a tamo!! Sta vise danas tesko mozes da kupis neku krpicu a da ne procitas da nije sa istoka! Jedino ako hoces da das soma kuna za farke i duksi neki! Cini se da je bitnija cena nego kvaliter! Na zalost!
mrcina:
svaštar ne buncaj jer neznaš znanje.
ja sam bio vlasnik novog novcatog kymca pa sam bio više po servisu nego u vožnji a da ne kažem servis od 40 dana.
sad sam uzeo piaggio x9 i to je pjesma a ne jadikovke kao prije.
zamjena ulja i filtera pa vozi.
servis me ne vidi več godinu dana.
neču reči da forsiram piaggio ali ipak se pokazao kvalitetnijim i robusnijim strojem od kymca.
i da 10 godina na tržištu i još nisu naučili znanje o prodaji te servisiranju teponašanju prema kupcima.još trebaju puno učiti od amera koji su prodaju digli na tu razinu koju naši nikad neče dostiči.
svastar:
gle oprosti kaj si se nasao osobno uvrijedjen ali ti si izdvojen slucaj sto se tice kymca,ali ja nisam pisao o kymcu nego o udjelu tajvanske i kineske robe na nasem trzistu,
nego reci jesi naso displej za svoju njemacku vectru
nisu krivi proizvodjaci kaj nasi trgovci i serviseri (cast izuzetcima) nisu skolovani i ne znaju se ophoditi sa musterijama.
a ja i ti se ne poznamo uopce da ti meni mozes govorit da ja buncam jer ja nisam napisao da svi vi buncate i da nemate pojma.
mrcina:
pa normalno da ču gledati na stvari iz mog muta jer imam iskustva sa tom tipom skutera i od mene neče nikad dobiti prolaznu ocjenu več samo pokude i pokude.to je moje pravo koje mi nitko nemože uzeti.
u ovoj temi govori se o koperaciji kymco bmw a ne tajvan njemačka tako da ne generaliziraš stvari več se osvrni na firmu.
nisam jedini pa stoga molim malo i odgovornosti u tome.
moj problem vukao se dost dugo da o tome možemo raspravljati/svađati/ itd. ali me nikako nebuš okrenuo na stranu kymca jer ako piaggio može napraviti skuter da radi i da ideš samo na redovne servise tako može i kymco samo ja iz svog slučaja to nisam doživio.
zato ja generaliziram firmu a ne državu.
kymco su nazvali piaggio sa istoka i po vanjštini radi jako jako primamljive skutere ali opet kažem kvaliteta je upitna i tu me nemožeš okrenuti.
pozdrav.
svastar:
ma gle sve stima , ali mislim da se slazes sa mnom da si bmw nikad nebi dopustio da zi zasere image zbog nekog kymca.vjerovatno bmw dobiva jeftine dijelove koji ce morati biti kvalitetni a kymcu je to jedna velika velika reklama.
pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju