Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Yamaha Aerox Story

<< < (11/12) > >>

chaja:
nisam mislio sve u foliju presvlacit..nego kao sto neko uradi airbrush .. tako neke naljepnice onako komplikovanije uradit i prelakirat preko ... ja mislim da to izgleda odlicno :D

B.E.R.O.:

--- Citat: chaja - 14 Veljača, 2012, 17:55:39 ---nisam mislio sve u foliju presvlacit..nego kao sto neko uradi airbrush .. tako neke naljepnice onako komplikovanije uradit i prelakirat preko ... ja mislim da to izgleda odlicno :D

--- Kraj citata ---
Izgleda odlicno samo je neprakticno,kod pada su ti naljepnice ispod laka jebes se sa njima da ih skines.
Bolje obojati olakirati i onda poljepiti naljepnice!!!
Ako se osteti oboja se i naprave se druge naljepnice i to je to,i prednost je ako ti se ne svidjaju naljepnice uvijek ih mozes zamijeniti drugima.
 :icon_thumright:

Matija97:

--- Citat: B.E.R.O. - 14 Veljača, 2012, 20:10:13 ---Izgleda odlicno samo je neprakticno,kod pada su ti naljepnice ispod laka jebes se sa njima da ih skines.
Bolje obojati olakirati i onda poljepiti naljepnice!!!
Ako se osteti oboja se i naprave se druge naljepnice i to je to,i prednost je ako ti se ne svidjaju naljepnice uvijek ih mozes zamijeniti drugima.
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

mislim da u ovom slucaju chaja ima pravo!jer naljku mozes naljepit na lak,ali kada je ispod bezbojnog je bolje,je da se naje..s kad ih budes skido al skines brusnim papirom bezbojni oko ruba naljke i lagano skidas nalju,i poslje sve samo fino zagladis brusenjem!sve se da samo si treba dati truda! :toothy9:

chaja:

--- Citat: Matija97 - 15 Veljača, 2012, 13:41:42 ---mislim da u ovom slucaju chaja ima pravo!jer naljku mozes naljepit na lak,ali kada je ispod bezbojnog je bolje,je da se naje..s kad ih budes skido al skines brusnim papirom bezbojni oko ruba naljke i lagano skidas nalju,i poslje sve samo fino zagladis brusenjem!sve se da samo si treba dati truda! :toothy9:

--- Kraj citata ---

upravo sam tako sad radio kad sam brusio plastike :D  a najvjerovatnije cu uradit jednu veliku naljepnicu preko cijelog prednjeg dijela i to je to :D
a boje jos necu otkrivat koje ce biti..bice slike kad bude gotov,uglavnom sve sam skonto kako i sta :D

Matija97:
 :icon_thumright:  nemoj samo napravit nakaradu! hahahaha  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju