Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Yamaha Aerox Story
B.E.R.O.:
--- Citat: Rox-Rab - 11 Veljača, 2012, 19:31:17 ---
airbush ce mu netko naplatit 300+ eura a sam ga ofarba za 500kn, bi ti dao onda nekom da ti stavi airbrush ili bi ga sam farbao da znas?
--- Kraj citata ---
Dao bih nekom da napravi airbrush!!!
Brush je brush i nema ga nitko,tj. rijetko tko ima,ali nitko nema isto znaci unikatan je.
Bojanje moze uvijek netko iskopirati!!!!
:icon_thumright:
Rox-Rab:
--- Citat: B.E.R.O. - 11 Veljača, 2012, 20:58:15 ---Dao bih nekom da napravi airbrush!!!
Brush je brush i nema ga nitko,tj. rijetko tko ima,ali nitko nema isto znaci unikatan je.
Bojanje moze uvijek netko iskopirati!!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
na farbanje doma sam mislio jer mu se isplati financijski, ako ima visak love nek stavi air, i ja bi ga stavio da imam viska :toothy3:
Matija97:
--- Citat: Rox-Rab - 11 Veljača, 2012, 19:31:17 ---
airbush ce mu netko naplatit 300+ eura a sam ga ofarba za 500kn, bi ti dao onda nekom da ti stavi airbrush ili bi ga sam farbao da znas?
--- Kraj citata ---
dao bi burazu XD hahaha,bavi se time vec dugo pa bi imo dabe! :toothy9: a sto se tice cijene nezz jel ikada ikome uzo za neki rad vise od 200€ sa pripremom lakiranjem i crtanjem!a kolko se ja kuzim i gledam kak drugi rade nije tako lose za tu lovu! evo ima tu nesto radova pa ako nekoga nesto zanima neka pita :)) http://www.125cc-club.com/php/viewtopic.php?f=9&t=4936&start=60 ps.sry na offu! :hello:
chaja:
a jel neko od vas ikada vidio sta ljudi urade sa naljepnicama ? sta urade sa onim folijama i na kraju opet prelakiraju i izgleda super..samo sto nemogu naci nijednu sliku na netu da je ono cool za skut da bih dao na izradu :D
Matija97:
da samo sto nije to to!motor bi dao presvlacit u foliju jedino da imam ispod plastike originalne pa bi mi ih bilo zao farbat! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju