Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50 ccm - POMOĆ
Mr J:
--- Citat: Pilatus - 30 Rujan, 2006, 20:10:35 ---
Moj ide između 75 i 80(na 700-titnjak metara pravca,ja sam 88 kg),na trećini gasa ide 60-tak a na ful gasu vrlo polako ide do krajnje brzine.Inače karburator mi je totalno nepoštelan,čudo dimi na leru dok se ne ugrije,a dešavalo mi se kad ga upalim i ostavim na leru da se ugasi.I čini mi se da troši više od 4 l/100 km.Sve mi je serijsko,osim filtera koji je Malossi Red Sponge(a i on je star,kad sam ga rastavija bilo je u airboxu kilo prašine i par borovih iglica)
Je li tvoja formula ima ikakav kit?
--- Kraj citata ---
Kada sve napravis ici ce dosta bolje... (imat ce bolje ubrzanje)
Normalno je da motor dimi dok je hladan... Ja u svoga jos dodatno na full tank (10l) stavim i cep ulja u rezervoar... (nista mu ne steti a duze traje masina)
ako ti se gasi na leru onaj veci vijak na fergazeru okreni za krug u desno (privrces ga) i nece se gasiti
opruge su izgubile na krutosti pa ne valja...
Ako si iz ZG mogu ti ja pomoci pri servisu runnerice...
Inace moja Formula nema kit ima samo malossijev multivar koji je konstruiran '99 a proizveden 2003. (tada je to jos valjalo) uz njega 7grama rolice i zuti centralni, te imam crne opruge kvacila i serijski je na njemu rezonantni auspuh (neki polinijev)...
potrosnja oko 4l a motor cupa asfalt :toothy10:
Budem jednom snimao ubrzanje pa cu staviti na forum...
Inace za stelanje fergazera ti ne vrijede one pricice za manji vijak 720° od full zatvorenog, to ti se nastela onako kako motoru najbolje odgovara i kako najbolje ide...
Pilatus:
Uskoro ću raditi polugeneralku na skuteru(karike,remen,ležajevi,rolice i federe kvačila ako nabavim,čišćenje i poštelavanje karburatora) pa ću viditi oće li biti razlike u performansama.Najvjerojatnije i nekakav auspuh cu staviti(jel može preporuka?).
Jedno pitanje - na ulazu zraka u airbox nalazi se nekakva restrikcija(ja pretpostavljam da je to jedna vrsta tvorničke blokade.Koliko bi je bilo zdravo ukloniti,jer u uputama za montažu Malossijevog karburatora stoji da taj otvor mora proširiti na 25 mm promjera(što je vrlo lako izvedivo).
roby44:
to je lulica, skini, blokada. fuj to... :laughing7:
i par brojeva vecu diznu :icon_thumright:
Mr J:
--- Citat: Pilatus - 01 Listopad, 2006, 12:56:00 ---Uskoro ću raditi polugeneralku na skuteru(karike,remen,ležajevi,rolice i federe kvačila ako nabavim,čišćenje i poštelavanje karburatora) pa ću viditi oće li biti razlike u performansama.Najvjerojatnije i nekakav auspuh cu staviti(jel može preporuka?).
Jedno pitanje - na ulazu zraka u airbox nalazi se nekakva restrikcija(ja pretpostavljam da je to jedna vrsta tvorničke blokade.Koliko bi je bilo zdravo ukloniti,jer u uputama za montažu Malossijevog karburatora stoji da taj otvor mora proširiti na 25 mm promjera(što je vrlo lako izvedivo).
--- Kraj citata ---
Kao sto sam napisao par postova gore, Leo Vinci ZX ili RR...
Pilatus:
--- Citat: roby44 - 01 Listopad, 2006, 15:38:20 ---to je lulica, skini, blokada. fuj to... :laughing7:
i par brojeva vecu diznu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne razumim!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju