Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50 ccm - POMOĆ
Pilatus:
1. kakve su performanse serijskog Runnera 50
2.Moj ima 30 000 km,što tribam prominiti(ja sam mislija prominiti karike,dihtunge,remen,jel još što triba)?
3.Koliko bi dobija s najjeftinijim tuningom(valjčići,poštelavanje karburatora,šušte kvačila) i koliko bi me to došlo para?
4.Kako je riješen sustav podmazivanja makine(jel ide sve priko ulja za mješavinu-ono koje se uliva ispod sica)?
el:
promijeni to kaj si nabrojao i rolice ,centralni feder...
neide sve preko jednog ulja ;D imas ulje za mjesavinu to ti ide ispod zica a imas i ulje za getribu to imas poseban mali otvor kod poklopca masine... a ako ima 30000 km i jos nije servisiran mislim da ti ga je najbolje dat u servis.,.. i da trebas promijenit svijecicu. najbolje ti je kupit dijelove i dat u servis da ti sve sloze... mislim da ti sve skupa nece kostat vise od kojih 500 kn mozda malo vise. (remen i rolice 220kn)
eladio:
imas karb verziju.. i ide taj runner sta i koliko?
Mr J:
1. trebao bi ti po satu ici oko 90 km/h, jednoliko ubrzavati, trositi oko 4 litre
2. karike si trebao mozda i ranije mijenjati... to sto si nabrojao + rolice, centralnu oprugu, opruge na kvacilu, promijeniti ulje u kocnicama, ocistiti karburator, procistiti auspuh.
3. serijski kako je nastelan ide najbolje, eventualno staviti neki rezonantni auspuh (RR, ZX) + multivar ako zelis osjetiti neku promjenu (naravno potrebno stelanje karburatora) ZX cca. 750kn novi (dobijes rolice), multivar cca. 500kn (dobijes rolice i centralni)
Pilatus:
--- Citat: Mr J - 30 Rujan, 2006, 18:50:34 ---1. trebao bi ti po satu ici oko 90 km/h, jednoliko ubrzavati, trositi oko 4 litre
2. karike si trebao mozda i ranije mijenjati... to sto si nabrojao + rolice, centralnu oprugu, opruge na kvacilu, promijeniti ulje u kocnicama, ocistiti karburator, procistiti auspuh.
3. serijski kako je nastelan ide najbolje, eventualno staviti neki rezonantni auspuh (RR, ZX) + multivar ako zelis osjetiti neku promjenu (naravno potrebno stelanje karburatora) ZX cca. 750kn novi (dobijes rolice), multivar cca. 500kn (dobijes rolice i centralni)
--- Kraj citata ---
Moj ide između 75 i 80(na 700-titnjak metara pravca,ja sam 88 kg),na trećini gasa ide 60-tak a na ful gasu vrlo polako ide do krajnje brzine.Inače karburator mi je totalno nepoštelan,čudo dimi na leru dok se ne ugrije,a dešavalo mi se kad ga upalim i ostavim na leru da se ugasi.I čini mi se da troši više od 4 l/100 km.Sve mi je serijsko,osim filtera koji je Malossi Red Sponge(a i on je star,kad sam ga rastavija bilo je u airboxu kilo prašine i par borovih iglica)
Je li tvoja formula ima ikakav kit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju