Tehnički kutak > Tuning skutera
runner 180sp lagani tuning :D
DvdAerox:
stavi multivar i vec ce bit puno bolje, al stavi one teze rolice iz paketa i stavi malo tvrdje federe na kvacilu, uz bijeli centralni, vec ce tako ic osjetno bolje.
Za remen, ja sam imao malossijev i stavio sam ga nakon sta se serijski poceo raspadat, i stvarao je lagano proklizavanje (mislio sam na pocetku da je kvacilo hehe), uglavnom dobar mi je bio malossijev, i nakon nekoliko tisuca prijedjenih je bio sasvim ok..
Pulss:
--- Citat: DvdAerox - 08 Rujan, 2011, 09:48:56 ---Za remen, ja sam imao malossijev i stavio sam ga nakon sta se serijski poceo raspadat, i stvarao je lagano proklizavanje (mislio sam na pocetku da je kvacilo hehe), uglavnom dobar mi je bio malossijev, i nakon nekoliko tisuca prijedjenih je bio sasvim ok..
--- Kraj citata ---
hvala :)
Onda bi moga probat sa polinijevim, iako nevjerujen da je neka velika razlika izmedu njega i malossieva ;D
kilezg:
ostavi serijski remen !
pajo:
--- Citat: Pulss - 09 Rujan, 2011, 19:28:55 ---hvala :)
Onda bi moga probat sa polinijevim, iako nevjerujen da je neka velika razlika izmedu njega i malossieva ;D
--- Kraj citata ---
razlika je dužini remena trenutno je polini najduži u ponudi.
Drnda:
ja imam doma novi polini .. serijski je smece, od topline se uzari i izgubi svu snagu i zivost skut
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju