Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 180sp lagani tuning :D

<< < (4/5) > >>

DvdAerox:
stavi multivar i vec ce bit puno bolje, al stavi one teze rolice iz paketa i stavi malo tvrdje federe na kvacilu, uz bijeli centralni, vec ce tako ic osjetno bolje.
Za remen, ja sam imao malossijev i stavio sam ga nakon sta se serijski poceo raspadat, i stvarao je lagano proklizavanje (mislio sam na pocetku da je kvacilo hehe), uglavnom dobar mi je bio malossijev, i nakon nekoliko tisuca prijedjenih je bio sasvim ok..

Pulss:

--- Citat: DvdAerox - 08 Rujan, 2011, 09:48:56 ---Za remen, ja sam imao malossijev i stavio sam ga nakon sta se serijski poceo raspadat, i stvarao je lagano proklizavanje (mislio sam na pocetku da je kvacilo hehe), uglavnom dobar mi je bio malossijev, i nakon nekoliko tisuca prijedjenih je bio sasvim ok..

--- Kraj citata ---

hvala  :)
Onda bi moga probat sa polinijevim, iako nevjerujen da je neka velika razlika izmedu njega i malossieva  ;D

kilezg:
ostavi serijski remen !

pajo:

--- Citat: Pulss - 09 Rujan, 2011, 19:28:55 ---hvala  :)
Onda bi moga probat sa polinijevim, iako nevjerujen da je neka velika razlika izmedu njega i malossieva  ;D

--- Kraj citata ---
razlika je dužini remena trenutno je polini najduži u ponudi.

Drnda:
ja imam doma novi polini .. serijski je smece, od topline se uzari i izgubi svu snagu i zivost skut

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju