Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 180sp lagani tuning :D

<< < (3/5) > >>

pajo:

--- Citat: igor.sb - 05 Rujan, 2011, 15:08:45 ---multivar kratki bijeli centralni koji dobijes prodas, kao i 12,5g rolice, kupi novi serijski centralni (moguce da te on zajeb zbog rupe 40-50) stavi njega, rolice ganjaj 13-14g
polini kevlar fuck malossi
federi kvacila ti ne trebaju, eventualno zeleni malossi za serijsko kvacilo

drugo kvacilo 0 bodova bolje uzmi karb dell 25, preradi box i gasss

--- Kraj citata ---
znači polini je must have?
lagano mi ide na živce po ljeti obični remen prvih par km dok se ne ugrije ok,poslje gubi bar za 30%

Miki-speedy:

--- Citat: pajo - 06 Rujan, 2011, 12:39:46 ---znači polini je must have?
lagano mi ide na živce po ljeti obični remen prvih par km dok se ne ugrije ok,poslje gubi bar za 30%

--- Kraj citata ---
Pa izbusi deklo  :dontknow:
Kupis jedno ljetno i jedno zimsko i ne treba ti kevlar,a svakako si u plusu i dugotrajnije je rijesenje pogotovo jer kevlar traje dosta krace od serijskog

Deny:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Rujan, 2011, 12:52:06 ---Pa izbusi deklo  :dontknow:
Kupis jedno ljetno i jedno zimsko i ne treba ti kevlar,a svakako si u plusu i dugotrajnije je rijesenje pogotovo jer kevlar traje dosta krace od serijskog

--- Kraj citata ---
da busit bb deklo  :drunken_smilie: koje ima odlicno hladjenje !

igor.sb:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Rujan, 2011, 12:52:06 ---Pa izbusi deklo  :dontknow:

--- Kraj citata ---

koliko krace?

pajo a dayco da probas, polini je skup i na scu ga nema vec par mjeseci

pajo:

--- Citat: igor.sb - 07 Rujan, 2011, 12:02:14 ---koliko krace?

pajo a dayco da probas, polini je skup i na scu ga nema vec par mjeseci

--- Kraj citata ---
vidiš zaboravi sam na dayco kevlar mogo bi probat :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju