Ostalo > Motocikli
'iljadarka
steeef:
--- Citat: B.E.R.O. - 19 Listopad, 2011, 19:49:20 ---ma nemate pojma sta pricate.
Ja da sam mogao ja bi sa 14 makar 600 vozio.
Ali kad nisam mogao!!!
:( :( :(
Slabo je to!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
;D
--- Kraj citata ---
po tvoim postovima bi se i reklo da imaš 14 15.. a po količini smajlića po postu i da si female ;)
Deny:
--- Citat: steeef - 21 Listopad, 2011, 10:26:45 ---po tvoim postovima bi se i reklo da imaš 14 15.. a po količini smajlića po postu i da si female ;)
--- Kraj citata ---
axaxaxaxxa :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Dox:
Po mom misljenu godine nisu uvjetovane time kaj bi s kolko trebal voziti vec kolko si zrel i ozbiljan sa tim godinama , isto tak mislim da su jaci motori sigurniji od nekakvih poluispravnih rs-ova i slicno cak i od novih 125-ica , jer ciklistika , kocnice , stabilnost i sve ostalo je na tim motorima bolje a snage ima onolko kolko je ti sam kao vozac otpustis a i ak si zdravog razumuma nekakvi rispekt bi trebal postojoati prema takvom motoru....sve u svemu somača je definitivno previše za bilo kaj , em je skupa da ti samo stoji u garazi , ajd za grobnik al i za to je previse, nek neko uzme rs-a u top stanju pa nek ga drzi po cesti preko 10 soma okretaja konstanto ne po ravnicama ,ak je vec do toga da snage nikad dosta, a di je tek onda sestica koja ide 10 puta jace od rs-a... somača ako nije na grobniku il ako ju nevozi neki stariji covek koji voli erove a treba mu moment , je za nis drugo nego za cisto preseravanje od bertije do bertije pogotovo djetetu od 16 godina
veka84sb:
1. Sve godine i kilometri vožnje skutera ne mogu te pripremiti na ono što radi 600 ,a pogotovo 1000 ccm
2. Motori se ne voze polako i blokada u glavi i kod zrelijih često ,je samo fleksibilna granica koja se ponekada rastegne na visoke okretaje!
3. Nikada nije kasno za jači motor ,ali uvijek može biti prerano!
4. Motor od 600-1000 ccm zahtjeva financije ,ne samo za kupiti nego i popravljati ,registrirati ,točiti
(samo registracija svake godine te košta kao skuter )
5. Jak motor nije zabavan kada tek počinješ voziti i ne prašta greške!
6. Na jakom motoru kada ti se nešto desi nećeš ispasti faca nego budala!
7. Postoje oni koji su pali i oni koji će tek pasti !
8. Zabavno je početi sa manje kubika i polako napredovati.
Miki-speedy:
--- Citat: steeef - 21 Listopad, 2011, 10:26:45 ---po tvoim postovima bi se i reklo da imaš 14 15.. a po količini smajlića po postu i da si female ;)
--- Kraj citata ---
hahahahhahah :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju