Ostalo > Motocikli
'iljadarka
vanjossi:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Listopad, 2011, 21:26:14 ---misli i dalje. ktm 610, 640 smc, husquarna sm 610, bilo ih je jos par, svako koji dan motorijade po 100 ili vise km, zadnja dalja je bila biograd, solidna kilometraza, a znas i sam kako se supermoto vozi, nikad na nijednome kvarova... tj huskiju se nedavno rasula lamela ili mjenjac, nisam pitao iza sto je bilo kad je odvezena do mojstora
--- Kraj citata ---
znam da nemozes voziti sm-a duze dionice po 180-200 km/h, za grad i tu i tamo negdje otici i ja bih uzeo sm!
slazem se da hiljadarku nemozes iskoristiti po našim cestama
Drnda:
--- Citat: vanjossi - 14 Listopad, 2011, 21:49:41 ---znam da nemozes voziti sm-a duze dionice po 180-200 km/h, za grad i tu i tamo negdje otici i ja bih uzeo sm!
slazem se da hiljadarku nemozes iskoristiti po našim cestama
--- Kraj citata ---
bio bih budala kad bi ga vozio preko 150 kmh, on nje stvoren da se s njim po pravcu izivljava nego da svaku krivinu ubija lezaljke, i to im jako dobro ide... pravci me osobno ne zanimaju, , a i nevalja ga voziti bas pun gas po pravcima..
meni da sad imam love i za supermoto, vjerojatno bi uzeo smc640 i neke oklope promijenio... motor je stvarno super...
ionako nemam namjere preko 150km u komadu nigdje s tim ici... nije ni lezaljka za velike ture , jer odumre ti sve od glave do pete...
black-rox:
16 godina i odmah 1000,mislim da bi ti bilo bolje da razmisliš o kakvom RS 125 jer i 250 sa 16 ti je prejak :)
Robi_PU:
Ako nema u glavi, i RS 125 mu je prejak..
B.E.R.O.:
ma nemate pojma sta pricate.
Ja da sam mogao ja bi sa 14 makar 600 vozio.
Ali kad nisam mogao!!!
:( :( :(
Slabo je to!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju