Ostalo > Motocikli
'iljadarka
ivek_sr:
--- Citat: bosko_matica - 13 Listopad, 2011, 10:41:23 ---za izd*kavanje :icon_thumright: ,nakon runnera 50 da sjedne na dobrog sp-a bi se vjerojatno posro od muke, a kamoli na nekog rs-a 250,... na 'iljadarki bi bio ko septička na kotačima :dontknow:
--- Kraj citata ---
pusti to ja mislim da su to prejaki vozaći za nas obične smrtnike :laughing6: ipak je to runner 50 koji zahtjeva određenu vještinu koju kasnije preneseš na r motor :) hahahahahahahahahahahahaha nemrem se ne smijat dok ovo pišem
Drnda:
meni je i 600 ccm r pre previse , nemam to gdje iskoristiti (nek ne komentiraju oni ravnica gaseri)
zato i kad bi uzimao neki jaci motor, to bi definitvno bio supermoto, jer u nas se R motor jedino na grobniku moze iskoristi, ostale staze su mislim vecinom projektirane za puno slabije motore...
vanjossi:
inace se bikeri ne voze samo po gradu, na putovanju od par sto km sumnjam da bi mogao ici sa supermotom
Drnda:
misli i dalje. ktm 610, 640 smc, husquarna sm 610, bilo ih je jos par, svako koji dan motorijade po 100 ili vise km, zadnja dalja je bila biograd, solidna kilometraza, a znas i sam kako se supermoto vozi, nikad na nijednome kvarova... tj huskiju se nedavno rasula lamela ili mjenjac, nisam pitao iza sto je bilo kad je odvezena do mojstora
fleky911:
ma daj kaj ce ti odma 1000ccm il 600ccm?
Ja sam sam imo skuter pa ludog midi crossa od 250ccm i opet kad mi je stari dao da probam po dvoru njegovu Yamahu XJ6 zasro sam se...sad nakon 6 mjeseci strah prošo a i naucio sam se kontrolirat jer ono prima gas u pm za razliku od dosadasnjeg.. al tek nakon 6 mjeseci..sad odem kad kad do grada napravit dir i sve 5 :D još nemam ni vozacku za 125 fali mi 2 mjeseca do 16
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju