ja sam vozio R6 2006 god sa 133 ks, motor stvarno IDE. ko misli da je 600 ccm malo nek prvo proba pa onda trazi jace
ugl,to ljeto (prije 2 god) sam napravio 6000+ km vecinom grad ali bilo je i autoputa i otvorene ceste. motor u svakom stupnju ima snage iako momenta mu fali opako. svega 66 Nm ima ako se sjecam al bez obzira na to oce odvojit prednji kotac i na jako velikim brzinama :
Kratko tj nekih 700-800 km sam vozio probnu Ninju 600 2004 i CBR 600 god 2005 , po svim testovima iskusni bikeri govore da je razlika u snazi lezanju i ostalom enormna dok ja kao prosjecan vozac nisam osjetio AMA bas nikakvu razliku izmedu njih troje a do sad napravio preko 100.000 km na 2 kotaca... nit u lezanju nit u kocenju nisam osjetio razlike. razvijanje snage ne najbrutalnije na R6 i vuce od dosta niskim. Od svih najbolje mi je pasala cbr, lijepo i linearno razvija snagu i nije visoka kao R6 nit nema kameni kuplung ko R6
sve ostalo je tu negdje..
od tisucica sam probao zx10r ali napravio svega 30 km. katapult
da kupujem R-a najvjerovatnije bi uzeo cbr 600.. tisucice nek ostanu onima koji imaju iskustva. nevjerovatna je razlika napucat gas u 3. na niskim okretajima na 600 ccm i na 1000 ccm koji povuce 5 puta brze i bolje dok na 600 ccm cekas da okretaji narastu da motor prodiše punim plucima.