Tehnički kutak > Tuning skutera
setup:malossi sport 70+leo gp spuh+multivar 2000
Drnda:
ako je trokutasti filter , onda oko 80, ako je onaj manji, onda oko 75
serijski centralni i rolice 6 gr.. federici srednji iz sport paketa
baldrick:
rolice najteže koje dobiješ sa multivarom,centralni zeleni,dizna 82,federe kuplunga zelene ,gp je dobar spuh samo se ne vrti previše (daje snagu za svakodnevicu), pa radi veće brzine umjesto 13" kotača stvi 15" i imat ćeš brzinu 95 -100 km/h
interceptor:
--- Citat: baldrick - 03 Rujan, 2011, 09:38:56 ---rolice najteže koje dobiješ sa multivarom,centralni zeleni,dizna 82,federe kuplunga zelene ,gp je dobar spuh samo se ne vrti previše (daje snagu za svakodnevicu), pa radi veće brzine umjesto 13" kotača stvi 15" i imat ćeš brzinu 95 -100 km/h
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: ma ti si šaban i pol !!!
s multivarom dobijes rolnice serijske gramaže 7,2g, dakle kad je sve serijski, kak to onda moze raditi dobro na kitu ??
imao sam sličan setup i ovo sto sam napisao gore kod mene i ostalih se jako dobro pokazalo, samo što sam ja još sebi i preradio airbox..
baldrick:
....ne bi pisao da se nije u praksi pokazalo...i za airbox sam zaboravio napisati da kod nas svi idu prerađivati airbox kod Anđelka u Muća, jer jedino on zna pravilno postaviti vihorni difuzor TDK-a.. kad budem imao vremena pošaljem slike TDK-a...pozz
baldrick:
Upravo san stiga iz Muća,bija san u Anđelka :notworthy:...kaže on(a on zna)da je GP Leovince odličan spuh...kaže još da mu to i samo ime govori GP (grand prix),i upravu je.Pa sam i ja odlučija kupiti taki! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju