Tehnički kutak > Tuning skutera

setup:malossi sport 70+leo gp spuh+multivar 2000

(1/8) > >>

zeezy:
skuter je nrg extreme 2000g.,serijsko kvačilo,dellorto 17,5....stavit će se malossi sport 70 gusani kit,leo vince gp i malossi multivar 2000 (19x15.5g)
Dakle ako je netko imao isti ili sličan setup molim preporuku:
-koje rolice u multivar
-centralna opruga
-opruge kvačila
-dizna.

interceptor:
1. GP je "slab" spuh... moja preporuka je giannelli extra ili ako imaš viška novca onda giannelli reverse
2. Ako se odlučiš za extra ili reverse spuh, onda bi išle rolnice 5,5g (one su se pokazale dosta dobro na ovakvom setupu)
3. Centralnu ostavi serijsku
4. Opruge stavi crvene
5. Najbolja opcija bi bila ubaciti dellorto 19', a ako si kratak s parama, onda ubaci 80+ diznu (vidjet ces i sam kako ce ti najbolje odgovarati)

i to ti je više-manje to...

zeezy:

--- Citat: interceptor - 02 Rujan, 2011, 17:24:04 ---1. GP je "slab" spuh... moja preporuka je giannelli extra ili ako imaš viška novca onda giannelli reverse
2. Ako se odlučiš za extra ili reverse spuh, onda bi išle rolnice 5,5g (one su se pokazale dosta dobro na ovakvom setupu)
3. Centralnu ostavi serijsku
4. Opruge stavi crvene
5. Najbolja opcija bi bila ubaciti dellorto 19', a ako si kratak s parama, onda ubaci 80+ diznu (vidjet ces i sam kako ce ti najbolje odgovarati)

i to ti je više-manje to...

--- Kraj citata ---

1.već je naručen polovni leo gp,bit ce ok a i trajat će duže,nije mi do nekog razvrtavanja mašine,više za svakodnevicu
2.neki su mi rekli da bi ovdje pasale 6.1g u multivar morat ću sam probat
4.crvene za kvačilo od malossija ili?
5.ostaje dellorto 17.5 s malo većom diznom

tnx na odgovoru

interceptor:

--- Citat: zeezy - 02 Rujan, 2011, 18:07:20 ---1.već je naručen polovni leo gp,bit ce ok a i trajat će duže,nije mi do nekog razvrtavanja mašine,više za svakodnevicu
2.neki su mi rekli da bi ovdje pasale 6.1g u multivar morat ću sam probat
4.crvene za kvačilo od malossija ili?
5.ostaje dellorto 17.5 s malo većom diznom

tnx na odgovoru

--- Kraj citata ---
trebao si se raspitati prije nego si narucio, GP spuh je malo jaci od serijskoga, to je k**ra* od ovce !
ovo što sam ti napisao je za svakodnevicu..
ja sam slagao sličan setup i malossijeve 5,5g su se najbolje pokazale
da crvene oprugice iz malossi paketa
ako ostavljas 17,5 onda ne malo veca dizna, nego puno veca..kazem ti 80 pa na više

Miki-speedy:
Neka,dobar je gp,trajace to fino iako nece bit iskoristen :icon_thumright:
Dizna ne bi trebala puno veca od 80

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju