Tehnički kutak > Tuning skutera
setup:malossi sport 70+leo gp spuh+multivar 2000
zeezy:
hm ovdje se zahuktalo...više različitih mišljenja,a ionako je to stvar za probat pa vidjet...a gp kakav je da je bit će dobar i trajat će a nemam više godina za svaki dan šrafat...dakle da rezimiram
-dizna 80 pa na više,
-srednji (zeleni) federi iz malossi sport pakiranja za delta/fly kvačilo, ili crveni malossi za orig.kvačilo piaggio (koji se inače dobiju sa spuhom)
-centralni serijski ili zeleni
-rolice od 5.5 , 6.1 , 7.2 ,probat ću sve (btw imam 103kg)
tnx
Miki-speedy:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Rujan, 2011, 17:29:53 ---
Moras podhitno stavit i drugu stranu motora jer ce neko jos pomislit da je ovo na spuhu slijepo crijevo kao na piaggio serijalama ;D
--- Kraj citata ---
Hahahhaha,ne bi me cudilo da i to neko izvali :laughing7: :laughing7: :laughing7:
steeef:
u j#bote odo i ja stavit 15 cola gumu na 13 coli felnu..jel mogu to il mi treba pur pjena?
moral bi pitat anđelka :icon_scratch:
Miki-speedy:
--- Citat: steeef - 03 Rujan, 2011, 17:44:27 ---u j#bote odo i ja stavit 15 cola gumu na 13 coli felnu..jel mogu to il mi treba pur pjena?
moral bi pitat anđelka :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ma izvadis ventil naspes pur pjene i zatvoris samo kapicom..posle poliesterom rub polijepis da ne ispada :laughing7:
steeef:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 03 Rujan, 2011, 17:46:21 ---Ma izvadis ventil naspes pur pjene i zatvoris samo kapicom..posle poliesterom rub polijepis da ne ispada :laughing7:
--- Kraj citata ---
daj lažeš..od kog si to čul??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju