Tehnički kutak > Injection
koja je iridiumka najbolja
unnamed:
--- Citat: Zeljac - 02 Rujan, 2011, 15:35:34 ---ovako zanima me koja je iridiumka najbolja nazalost samo ngk mogu kupit tu u bjelovaru a denso nema pa me zanima mozda i ima ali nisam nesto puno obilazio odo trgovina ;D znam da je denso iu24 a ngk nez tocno al cr7ex
--- Kraj citata ---
u bjelovaru denso imas u auto spasu kod bolnice onaj,tamo sam bar ja nasao za svog jeta
BlackNaranča:
a sto kazete o ovoj, dobra?
Racing Sparkplug Denso Iridium long reach IW31 (W1CC)
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Peugeot/Speedfight-2-50-LC-EURO-2-as-from-2004/Replacement-Parts/Spark-Plugs/MIW31-Racing-Sparkplug-Denso-Iridium-long-reach-IW31-W1CC.html
Zeljac:
--- Citat: unnamed - 08 Rujan, 2011, 18:31:05 ---u bjelovaru denso imas u auto spasu kod bolnice onaj,tamo sam bar ja nasao za svog jeta
--- Kraj citata ---
jel onaj tamo do ppk-a ak se ne varam mislim da znam dje je to
unnamed:
--- Citat: Zeljac - 08 Rujan, 2011, 20:18:15 ---jel onaj tamo do ppk-a ak se ne varam mislim da znam dje je to
--- Kraj citata ---
da par metara poslje ppk-a sa ljeve strane..
Zeljac:
evo decki rjesio ja problem nez zasto ni kak ni zbog cega ali zeleni injektor sam promjenio skuter ponovo radi savrseno a sta je najbolje i jedan i drugi iste mlazove imaju ::) bitno da sam slozio :toothy9:
e da i moram se pohvalit da sam konacno naso neko sredstvo za ciscenje svjeica malo sam zavirio po maminim kemikalijama i naidem na neku tekucinu za ciscenje garezi na loncima reko idem probat jednostavno savrseno cisti svjeicu ko nova je :toothy10: sad sam ocistio sve sta sam imo jedno tridesetak komada pa sutra bas budem isprobavo jel budu radile :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju