Tehnički kutak > Injection
koja je iridiumka najbolja
Lenko:
Verovatno ce sve raditi !
Tadr3:
--- Citat: Zeljac - 15 Rujan, 2011, 22:07:15 ---evo decki rjesio ja problem nez zasto ni kak ni zbog cega ali zeleni injektor sam promjenio skuter ponovo radi savrseno a sta je najbolje i jedan i drugi iste mlazove imaju ::) bitno da sam slozio :toothy9:
e da i moram se pohvalit da sam konacno naso neko sredstvo za ciscenje svjeica malo sam zavirio po maminim kemikalijama i naidem na neku tekucinu za ciscenje garezi na loncima reko idem probat jednostavno savrseno cisti svjeicu ko nova je :toothy10: sad sam ocistio sve sta sam imo jedno tridesetak komada pa sutra bas budem isprobavo jel budu radile :toothy9:
--- Kraj citata ---
haha zeljac... odma si nabavi novu glacu jer navoja vise neces imat... tj imam ja jednu ... javi se :glasses9: :glasses9: :glasses9:
oce doc ko po malossi ecu?
Zeljac:
hahha imam ja tri kape za celindar tako da ne brini :toothy12:
doce ovih dana brat valjda neznam jel iso danas il sutra nis mi ne prica budem ga bas danas pito
Zeljac:
da evo da vas obavjestim probo sam jednu svjecicu ocistio i stavio ju gore suter radi ko sat a i ide :D a prije toga je trokirala svjeica itd itd
ive_91:
ja sam ocistio jednu u mafrasolu sve je skinuo dole i ocetkao je malo i vozi dalje.. i sad cekam da opet osposobim ditecha jer 3l su 3l.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju