Tehnički kutak > Injection

koja je iridiumka najbolja

<< < (3/6) > >>

Lenko:
Verovatno ce sve raditi !

Tadr3:

--- Citat: Zeljac - 15 Rujan, 2011, 22:07:15 ---evo decki rjesio ja problem nez zasto ni kak ni zbog cega ali zeleni injektor sam promjenio skuter ponovo radi savrseno a sta je najbolje i jedan i drugi iste mlazove imaju  ::) bitno da sam slozio  :toothy9:

e da i moram se pohvalit da sam konacno naso neko sredstvo za ciscenje svjeica malo sam zavirio po maminim kemikalijama i naidem na neku tekucinu za ciscenje garezi na loncima reko idem probat jednostavno savrseno cisti svjeicu ko nova je  :toothy10: sad sam ocistio sve sta sam imo jedno tridesetak komada pa sutra bas budem isprobavo jel budu radile  :toothy9:

--- Kraj citata ---

haha zeljac... odma si nabavi novu glacu jer navoja vise neces imat... tj imam ja jednu ... javi se  :glasses9: :glasses9: :glasses9:

oce doc ko po malossi ecu?

Zeljac:
hahha imam ja tri kape za celindar tako da ne brini  :toothy12:

doce ovih dana brat valjda neznam jel iso danas il sutra nis mi ne prica budem ga bas danas pito

Zeljac:
da evo da vas obavjestim probo sam jednu svjecicu ocistio i stavio ju gore suter radi ko sat a i ide :D a prije toga je trokirala svjeica itd itd

ive_91:
ja sam ocistio jednu u mafrasolu sve je skinuo dole i ocetkao je malo i vozi dalje.. i sad cekam da opet osposobim ditecha jer 3l su 3l.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju