Ako hoces snimim ti ja sutra kako moj minarelli AC ide
Stim da ja imam zx-r i hebo NG vario. To sve u kompletu mi ide 80 km/h al treba vremena do 80 km/h
Tih 80 km/h kojih pokazuje kod mene pokazuje i kod Rossia na st200, valjda je tacan onda
Stim da je LC getriba unutra, ne kontam...
Duzan sam i luni video mog minarellia, znam da ce me slomiti ako mu se javim, zato mu se i ne smijem javiti
luna <3 nemoj galamiti na mene
Necu galamit :*
Evo kako je moj isao s mislim termogrupom od lune clana neven92? Ostatak je dell12 phva, serijski aurbox bez lulice s diznom oko 80, vjerojatno malo manja, lc sekundar, morini polutke, lunino kvacilo, multivar, giannelli next a ostatak serijski minarelli ac...
Tko je jednom vozio lunu, zna koliko otprilike snage ovo ima kad je ovako laganini na kolo isla, a vrti oko 7000rpm kroz ubrzanje...
S ovim je isao skoro do mph po satu dakle 80 prave, a s f10 cilindrom je isao 85 prave, jos zesci start imao, siguran sam da bi slagnut s novim remenom hvatao 90 prave... Neznam zasto, al na potpuno istom setupu samo s f10 cilindrom bi trazio minimum 1500 okretaja vise ili nebi isao nikako, gore od čune vision serijale
na minarelliu ga nikak nemres izvuc do kraja............
Ako je zdrav remen i poturpijana zadnja polutka, serijski vario izbaciva do kraja bez beda