Ostalo > Foto, video, music...
zasluzeno ili ne?
Rossi:
kada bi svijet razmisljao kao neke osobe ovdje ...gdje bi mi stigli ...bilo bi izadjes na ulicu ..kazes jeb..... i zavrsis u bolinici sav unakazen ,polomljen i vise nikad nemozes imat normalan zivot.....necu da se prepirem...ja sam reko po meni nije zasluzio da ga ovoliko gaze i nije ovo normalno da ovako nesto urade liku...nije drzo atomsku u ruci ,nego noz jebeni ....koji i ja znam iz ruke izbit,otet jednim potezom....a ima 10 nacina najmanje kojih znam da koristim kad god bi mi zatrebalo a niti sam policajac niti sta ........imam par frendova specijalaca ....napadni ga nozem pa ces vidit kako ce da ti slomi ruku na par mjesta ...dobit ces jos samar i na podu zavrsit u roku od 5 sek...lisice na ruke i stanica....a ne pucat tu u lika i udarat ga pola sata ...radi 2 noza....ebes takvu policiju...to nije policija kad njih 30 treba da jednog covjeka sa 2 noza ,onesposobe i svezu,a oni uzeli trce i bjeze od lika koda igraju ganje snjim ....wow...stvarno su strucni....toliko od mene i u ovoj temi....
master_o_fight:
ovo je prestrašno koliko su tipa razbili radi dva noža koje je imao napočetk se igraju s njim lovice i onda mu pucaju u nogu pa ga zavežu i dalje tuču pendrecima na poduovo definitivno nije zaslužio
Rossi:
--- Citat: master_o_fight - 01 Ožujak, 2008, 15:24:17 ---ovo je prestrašno koliko su tipa razbili radi dva noža koje je imao napočetk se igraju s njim lovice i onda mu pucaju u nogu pa ga zavežu i dalje tuču pendrecima na poduovo definitivno nije zaslužio
--- Kraj citata ---
upravo to sam pokusao da objasnim postom prije tvog.....
trokut:
Rosso,
slobodno imenuj "neke ljude...".
ja pricam o konkretnom slucaju - i da, vec rekoh, traljavi su do neba.
a ti pricas o verbalnom deliktu "...kazes jeb... i zavrsis u bolnici..."
istu pricu mogu ispricati i ja u spiglu : "kada bi svijet razmisljao kao neki ljudi na ovom forumu onda bi svi morali pratiti svoju djecu do ducana na 50metara jer bi mu debeli papak (kao ovaj iz videa) oteo novac zbog krivog pogleda nakon 20 metara. i nitko mu nebi mogao nista i svi bi ga se bojali."
Onako kako bi stvari trebale biti postavljene "na ovom svijetu" su negdje izmedju tvoje interpretacije mog razmisljanja (necu rec mog razmisljanja jer ga nisi razumio) i tvog "pis na nož" razmisljanja.
e, i da
EOS
MaLi_OdvALjivAc:
kladim se da nijedan od ovih "policajaca" ne moze 10 sklekova da uradi, jaki su samo kad je zrtva na zemlji, + sa oruzjem u ruci... kako li su samo prosli testove i vezbe dok nisu postali ovo sto u stvari NISU
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju