Ostalo > Foto, video, music...
zasluzeno ili ne?
trokut:
hebote rossi pricas k'o da ih tip gadjo cvijecem pa ga oni, jos i nestrucno i traljavo, zgazili.
sta da je tvoje djete zgazio divljanjem na cesti? ti bi ga cvijecem? sudom? cim?
kada se ovoga sjetim i kad vidim lika-balavca da mi divlja po kvartu bilo cim - i to gdje mi je dijete u pjescaniku na pet metara od njegovog zavoja - dodje mi da rusim, gazim, palim.
zato bolje da ga gazi murja nego ja - kuzis? jer ga onda necu ja odrobijat.
nek' svatko odgovara za svoje postupke - do kraja.
ja sam za batinu - i mislim da je iz raja izasla.
i da - kad ga vec gazis - zgazi ga do kraja i nemoj zaboravit zasto si ga gazio.
zato - policiju - dobro obuciti, dobro ih platit', ovlasti im dat ogromne ali i u slucaju grijeske - opako ih sankcionirat'.
btw. probaj pljunut pred murjaka u SADu - pa ces vidjet zastitu ljudskih prava
uzivajte
eladio:
--- Citat: trokut - 01 Ožujak, 2008, 13:27:30 ---hebote rossi pricas k'o da ih tip gadjo cvijecem pa ga oni, jos i nestrucno i traljavo, zgazili.
sta da je tvoje djete zgazio divljanjem na cesti? ti bi ga cvijecem? sudom? cim?
kada se ovoga sjetim i kad vidim lika-balavca da mi divlja po kvartu bilo cim - i to gdje mi je dijete u pjescaniku na pet metara od njegovog zavoja - dodje mi da rusim, gazim, palim.
zato bolje da ga gazi murja nego ja - kuzis? jer ga onda necu ja odrobijat.
nek' svatko odgovara za svoje postupke - do kraja.
ja sam za batinu - i mislim da je iz raja izasla.
i da - kad ga vec gazis - zgazi ga do kraja i nemoj zaboravit zasto si ga gazio.
zato - policiju - dobro obuciti, dobro ih platit', ovlasti im dat ogromne ali i u slucaju grijeske - opako ih sankcionirat'.
btw. probaj pljunut pred murjaka u SADu - pa ces vidjet zastitu ljudskih prava
uzivajte
--- Kraj citata ---
ma tocno to i ja kazem :icon_thumright:
Cole#2:
Ovako... Panduri njih 87% koji rade u marici ili nešto slično su seljaci... Nemaju pameti u glavi i glupi su ko cok... Zašto država ne može nekoga ko je završija neku vrstu dobre akademije di je naučio sve neke kvake kako što i to... zašto njih ne stave da budu panduri... ja to ne razumin, ali ajde neka...
UGL ja živim na Bokanjcu u predjelu grada Zadra... I jedan lik ima maog twinga natuniranog i svake večeri on pići po malenim ulicama unutar sela... i jednu sam ja večer tamo bija i odjenom svi ovi koji su bili oko mene se dižu počeli psovati i sve živo jer je taj lik proša punim gasom... svi se zaletili za njim da će mu auto provailiti i sve to drugo....
Trukut - dobro si reka bolje da panduri uvate tog lika nego ovi ljudi tu jer će mu oni napraviti 100000% više štete nego panduri
Piss
vpucko:
ma gle ajd da su ga ono sredili ali ovo nije zasluzio, sta su ga prvo upucali u nogu pa je pokleko, a onda na podu ma daaaaj!
NIJE zasluzio!
trokut:
pa tip im nije dao drugu ruku na lisicu i u njoj je drzao noz koji nije htio pustiti.
da si ti pandur - ti bi tako tri dana na njemu lezao i molio ga da ti da ruku i pusti noz? da Vam donesem kavicu?
ali i da su im murjaci traljavi - jesu. ipak je to mlada drzava [ako je Ukrajina kao sto netko tu rece]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju