Ostalo > Foto, video, music...
zasluzeno ili ne?
pitaNS:
ne znam,prebili su ga previše ali po meni je zaslužio...Ko se usudi da napada pandure s nožem i tako preti da nekog ubije, treba dobro da ispašta...
Mora biti zakona i reda!
živ je taj...
Rossi:
ma dajte gdje je zasluzio ovo....mogli su lagano da ga svezu i gotovo...a ne udarat ga na zemlji dole ...ili koristit Tazer gun ili nesto slicno i odma su ga mogli lagano zavezat i svako miran....ali nece ,uvijek je bilo losih i dobri policajac i uvijek ce tako bit....za red i zakon jesam...ali za ovakav red i zakon bogami nisam....
eladio:
jasno..
ali kod nas takvi sutra izadju iz policije i opet ispocetka.. tempirane bombe...
da odem dalje, narkomani i alkosi po ulicama i parkovima , djecu nemozes van pustit ni na skolsko igraliste jer se mogu ubosti na iglu negdje..
ja bi policiji dao max ovlasti :glasses9:
vise bi se toga popravilo, a tu i tamo sto bi se neko dobio samar vise nebitno :redface:
Cole#2:
A čuj, u naše osnovne škole su dođli zaštitari, na igralištima ili je neki pandur u civilu ili padnuri u auto kruže okolo... Tako da ja mislim da smo mi dica zaštićeni... Ali opet postoje budale koje ako ih krivo pogledaš ti doletiti i htjeti se tući sa tobom...
Policija Hrvatske je ajmo reći dobra, jer jako dobro poznam bivšeg ztv SWATA koji je na utakmicama držao red... Reka mi je ako ovaj želi uči u teren samo pendrekom po rebriba i stati će, ali ako je neko toliko uporan e onda pednrekom po glavi i lisice na ruke i u postaju... Reka mi je da nikada nije doživija da njegovi kolege tako nešto rade ljudima...
Ma biž... Kaže da je ovaj lik to i zaslužio nije takva sila tribala pita upotrebljena. Tribali su samo ga pendrekom opaliti po ruci da mu nož izbiju, u krajnjem slučaju mi puknuti u nogi i kada je pa na leđa odma lisice....
eladio:
--- Citat: Cole#2 - 01 Ožujak, 2008, 11:20:27 ---A čuj, u naše osnovne škole su dođli zaštitari, na igralištima ili je neki pandur u civilu ili padnuri u auto kruže okolo... Tako da ja mislim da smo mi dica zaštićeni... Ali opet postoje budale koje ako ih krivo pogledaš ti doletiti i htjeti se tući sa tobom...
Policija Hrvatske je ajmo reći dobra, jer jako dobro poznam bivšeg ztv SWATA koji je na utakmicama držao red... Reka mi je ako ovaj želi uči u teren samo pendrekom po rebriba i stati će, ali ako je neko toliko uporan e onda pednrekom po glavi i lisice na ruke i u postaju... Reka mi je da nikada nije doživija da njegovi kolege tako nešto rade ljudima...
Ma biž... Kaže da je ovaj lik to i zaslužio nije takva sila tribala pita upotrebljena. Tribali su samo ga pendrekom opaliti po ruci da mu nož izbiju, u krajnjem slučaju mi puknuti u nogi i kada je pa na leđa odma lisice....
--- Kraj citata ---
si pogledao filmic? koliko su ga samo puta udarili po ruci (prvo jedan noz pa onda jos i drugi) dok ih je pustio :angry7: (ja bi mu pucao i u ruku) , nije vrijedan tip jos nekog rizika i nedaj boze ozljede :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju