Ostalo > Foto, video, music...

zasluzeno ili ne?

<< < (3/9) > >>

svemirac:
nije rusija nego bjelorusija.policijska država sa zadnjim evropskim diktatorom na čelu,lukašenko.

vekyyy:
njegovo ponasanje je u pm.. mislim da bi ga spucal.. al od njih nije uredu da ovako tucu po njemu.. pa ja bi ovoj policiji odkaz dao.. kakva je to policija da njih 10 mora tuc po jednom a nitko ga nemoze odmah svezat.. pa to je jadno... ja se sjecam kada su mog buraza u ogulinu isli vezat policajci imaju po 30-40 god i nemogu ga svezat njih 3 mada tada nije bio kriv kao sto se i dokazalo na sudu.. ali policija je skoro uvijek upravu.. mislim malo mutavo jebes tu policiju ako on nemoze 1v1 nekog zavezat koju ce onda on pm u policiji... MOJE MISLJENJE

eladio:
daj , tip s nozevima na sred  ceste tamo izigrava idiota... taj sigurno nije normalan..

ja znam da on ima prava, ali i ostali imaju pravo biti zasticeni od takvih idiota..

kod nas bi takav nakon odspavanja u stanici, vratio se u kvart di zivi i problemi ostaju  :angry7:

ja sam za red  :redface:

Mr J:
ali nasi policajci bi to drugacije rijesili...

ako nece poslusati, probali bi ga svladati bez upotrebe vatrenog oruzja, ako bi vidjeli da su ugrozeni, pucali bi mu u nogu, on bi za tren pao i odmah bi 4 bili na njemu i svezali ga i priveli... dobio bi tu i tamo jos koji udarac ali bi bio ziv...

speedburn2:

--- Citat: eladio - 01 Ožujak, 2008, 08:06:48 ---daj , tip s nozevima na sred  ceste tamo izigrava idiota... taj sigurno nije normalan..

ja znam da on ima prava, ali i ostali imaju pravo biti zasticeni od takvih idiota..

kod nas bi takav nakon odspavanja u stanici, vratio se u kvart di zivi i problemi ostaju  :angry7:

ja sam za red  :redface:

--- Kraj citata ---

slusaj i ja sam za red, hvala bogu bolje je kad negdje izadjes navecer da nema sranja i tog svega, ali nemoraju ubit covjeka, istina nije ni njegov postupak bas najbolji, trcati s nozem uokolo ali ipak malo pretjerano.
kako kaze mr j nasi bi to rijesili drugacije.
ivi ga upucaju covijek padne i jos ga zatuku na smrt pa gdje tog ima.     :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju